ΚΥΠΡΟΣ

Από Πάνω Πολεμίδια μετακόμισε Ζακάκι

Από Πάνω Πολεμίδια μετακόμισε Ζακάκι

Σε γοργούς ρυθμούς κυλάει ο προγραμματισμός για την Αθλητική Ένωση Ζακακίου με τη διοίκηση και την τεχνική ηγεσία να στελεχώνει το δυναμικό της ομάδας με έμπειρους ποδοσφαιριστές, καθώς και με ταλέντα που έχουν όλο το μέλλον μπροστά τους.

Μετά την ανακοίνωση της απόκτησης του Αλέξη Γαρπόζη τη Δευτέρα, το απόγευμα της Τρίτης η διοίκηση του σωματείου της ΑΕΖ Ζακακίου προχώρησε σε συμφωνία και υπογραφές συμβολαίων με τον Ευαγόρα Φραγκούδη.

Ο ποδοσφαιριστής είναι γεννημένος 31 Ιουλίου 1997 και αγωνίζεται με άνεση σε όλες τις θέσεις της μεσαίας γραμμής και της μεσοεπιθετικής.  Δηλαδή, μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως ανασταλτικός χαφ, όσο και οργανωτής καθώς και στις πτέρυγες της μεσοεπιθετικής γραμμής.

Στη λήξασα σαιζόν ο Φραγκούδης αποτέλεσε βασικό κομμάτι της εφηβικής ομάδας της Καρμιώτισσας Πάνω Πολεμιδιών σκοράροντας και ένα γκολ, ενώ συμμετείχε και σε ένα παιχνίδι της ανδρικής ομάδας, αυτό εκτός έδρας με την Ομόνοια Αραδίππου.

Ο 18χρονος μεσοεπιθετικός έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Ακαδημία του Μιλένκο Σπόλιαριτς, ενώ στη συνέχεια πέρασε από τα τμήματα υποδομής των Απόλλωνα, Καρμιώτισσας και ΑΠΟΕΛ.

Πλέον, ο Ευαγόρας Φραγκούδης αποτελεί «κομμάτι» της ανδρικής ομάδας της Αθλητικής Ένωσης Ζακακίου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top