ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πάρτι πρωτιάς της Γιουβέντους μέσα στο «Καμπ Νόου»

Πάρτι πρωτιάς της Γιουβέντους μέσα στο «Καμπ Νόου»

Η Γιουβέντους πάτησε την Μπαρτσελόνα με 3-0 μέσα στο «Καμπ Νόου» και της πήρε την πρωτιά από τα χέρια

CHAMPIONS LEAGUE-7ος ΟΜΙΛΟΣ-6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: 0-3

Γήπεδο: Καμπ Νόου

Απίθανο πάρτι της Γιουβέντους μέσα στο «Καμπ Νόου», όπου διέλυσε με 3-0 τηνΜπαρτσελόνα, της άρπαξε την πρωτιά από τα χέρια και τη βύθισε κι άλλο στην εσωστρέφεια. Δύο γκολ ο Κριστιάνο στην επιστροφή του στη Βαρκελώνη.

Στο 8ο λεπτό ο Ρονάλντο έκανε το σουτ από το πέναλτι αλλά ο Τερ Στέγκεν μπλόκαρε, ενώ στο 9’ ο Πορτογάλος σταρ κατέβασε στην περιοχή κι έστρωσε έξω στον Ντανίλο, ο οποίος έκανε το σουτ αλλά αστόχησε για λίγο.

Μάλιστα στο 12’ ο Ρονάλντο έκανε την ντρίμπλα στον Αραούχο, που τον γκρέμισε με τα χέρια και ο Ζτίλερ έδωσε με τη μία το πέναλτι.

Και μάλιστα στο 20’ ο ΜακΚένι και ο Κουαδράδο άλλαξαν πανέμορφα και ο Αμερικάνος με φοβερό γυριστό από κοντά έκανε το 0-2.

Στο 22’ η Μπαρτσελόνα άγγιξε το γκολ αλλά ο Μπουφόν έβγαλε δύσκολα μετά από σουτ του Μέσι, ενώ στο 25’ ο Σάντρο σέντραρε από αριστερά και ο Μοράτα έπιασε τη γυριστή κεφαλιά αλλά αστόχησε για λίγο.

Στο 29ο λεπτό το σουτ του Πιάνιτς έφυγε λίγο έξω, ενώ στο 36’ ο Μέσι έκανε το σουτ από το ύψος του πέναλτι αλλά ο Μπουφόν μπλόκαρε.

Στο 42’ μετά από φάση διαρκείας στα καρέ του Μπουφόν, ο Ντεστ έκανε τραγική σέντρα και στην κόντρα ο Μοράτα αστόχησε με σουτ από το ύψος της περιοχής.

Στο 49ο λεπτό ο Λενγκλέ βρίσκει καθαρά με το χέρι, στην εξέλιξη ο Ράμσεϊ έκανε το σουτ αλλά ο Τερ Στέγκεν απέκρουσε εντυπωσιακά. η Φάση εξετάστηκε από το VAR, ο Ζτίλερ είδε τη φάση κι έδωσε πέναλτι.

Ο Κριστιάνο ήταν και πάλι εύστοχος κι έγραψε το 3-0.

Στο 58ο λεπτό μετά από εκτέλεση φάουλ του Μέσι, ο Γκριεζμάν πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα σταμάτησε στην πάνω πλευρά του δοκαριού του Μπουφόν, ο οποίος απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Μέσι στο 65’.

Στο 67’ ο Γκριεζμάν από ιδανικό σημείο, παραλίγο να στείλει την μπάλα αράουτ, ενώ στο 70’ το σουτ του Μπρέθγουεϊτ πέρασε μόλις έξω.

Πέντε λεπτά αργότερα, η Γιουβέντους σκόραρε με τον Μπονούτσι, αλλά το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ και στο 90’ ο Μπουφόν είπε όχισε ακόμη ένα σουτ του Μέσι.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Ντεστ, Αραούχο (81’ Μινγκέθα), Λενγκλέ (55’ Ουμτιτί), Άλμπα (55’ Φίρπο), Ντε Γιονγκ, Πέδρι (66’ Πουτς), Πιάνιτς, Τρινκάο (46’ Μπρέθγουεϊτ), Μέσι, Γκριεζμάν

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Μπουφόν, Ντε Λιχτ, Σάντρο, Ντανίλο, Κουαδράδο (85’ Μπερναρντέσκι), Μπονούτσι, Αρτούρ (71’ Μπεντανκούρ), ΜακΚένι, Ράμσεϊ (71’ Ραμπιό), Μοράτα (85’ Ντιμπάλα), Ρονάλντο (90+2’ Κιέζα)

Πηγή: www.aek365.org

The post Πάρτι πρωτιάς της Γιουβέντους μέσα στο «Καμπ Νόου» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πάσχα 2024: Πότε κλείνουν τα σχολεία - Τι ισχύει για τα κοινοτικά νηπιαγωγεία

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Εντοπίστηκε πτώμα σε βραχώδη περιοχή - Βρισκόταν σε κατάσταση αποσύνθεσης

Αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Εβελίνα Σκίτσκο: Είναι ερωτευμένη και μόλις μας έδειξε τον σύντροφο της



Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Στα βαθιά εισέρχεται το Κυπριακό, ενώ καθοριστικό θα είναι το επόμενο διάστημα μέχρι το τέλος Μαΐου. Η Μαρία Ανχέλα Ολγκίν ετοιμάζει βαλίτσες για μια σειρά από επισκέψεις σε χώρες της Ευρώπης, ξεκινώντας από το Βερολίνο ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί σε Παρίσι και Βρυξέλλες, με στόχο να διερευνήσει το ενδεχόμενο εάν η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να συνεισφέρει στην προσπάθεια που καταβάλλουν τα ΗΕ, για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων στο κυπριακό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top