ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νύχτα πρωτοπόρων: Νίκες για Robo Markets ΑΕΛ, Ολυμπιάδα Ν. και Property Gallery Απόλλων (ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ)

Νύχτα πρωτοπόρων: Νίκες για Robo Markets ΑΕΛ, Ολυμπιάδα Ν. και Property Gallery Απόλλων (ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ)

Όλα όσα έγιναν στην 8η αγωνιστική

Με τις νίκες των πρωτοπόρων ολοκληρώθηκε  την Τρίτη 08 Δεκεμβρίου 2020 η 8η και πρώτη αγωνιστική του Β Γύρου του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας Γυναικών. Robo Markets ΑΕΛ, Ολυμπιάδα Ν. και Property Gallery Απόλλων κέρδισαν και η κατάσταση έμεινε αναλλοίωτη. Η Robo Markets ΑΕΛ «ρέφαρε» την ήττα από τον Property Gallery Απόλλων, κερδίζοντας με 3-0 στην Τεχνική Σχολή Αυγόρου το UCLan Cyprus ΘΟΙ Αυγόρου και βλέπει ΑΕΚ και το ντέρμπι με την Ανόρθωση. Η Ολυμπιάδα Ν. επικράτησε της Lemesos Volleyball με 3-0 στο «ΝΕΑΠΟΛΗ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ» και έμεινε σε απόσταση αναπνοής από την πρώτη θέση. Εξάλλου, σε ένα αγώνα που άρχισε εντυπωσιακά, ο Property Gallery Απόλλων κέρδισε την ΑΕΚ με 3-0 στο «ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΕΝΑ» και έδωσε συνέχεια στις νίκες.

*Στην 8η αγωνιστική είχε ρεπό η Ανόρθωση.

«Αγριεμένη» ξανά στις νίκες

ΤΕΧΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΑΥΓΟΡΟΥ: UCLan Cyprus ΘΟΙ ΑΥΓΟΡΟΥ – Robo Markets ΑΕΛ 0-3 (10-25, 08-25, 14-25)

Η Robo Markets ΑΕΛ παίζοντας πάρα πολύ σοβαρά και «αγριεμένα», κέρδισε στην Τεχνική Σχολή Αυγόρου το UCLan Cyprus ΘΟΙ Αυγόρου με 0-3 σετ και παρέμεινε στην κορυφή με 15 βαθμούς. Οι «γαλαζοκίτρινες» του Στέλιου Μασιά επέστρεψαν στις νίκες μετά την ήττα από τον Property Gallery Απόλλων και στρέφουν το ενδιαφέρον τους στους αγώνες με ΑΕΚ το Σάββατο σε εξ αναβολής αγώνα και το ντέρμπι με την Ανόρθωση την ερχόμενη Τρίτη στο Αθλητικό Κέντρο «ΝΙΚΟΣ ΣΟΛΩΜΟΝΙΔΗΣ» για την 9η αγωνιστική, Το UCLan Cyprus ΘΟΙ Αυγόρου έμεινε στον πυθμένα χωρίς πόντο.

Oι Λεμεσιανές ήταν πολύ αποτελεσματικές και δεν απειλήθηκαν από τη φιλότιμη ομάδα του Αυγόρου, την οποία κέρδισαν σε μια ώρα αγώνα. Τα σετ ήταν 10-25, 08-25 και 14-25.  Το UCLan Cyprus ΘΟΙ Αυγόρου αγωνίστηκε χωρίς την τραυματία λίμπερο Ειρήνη Ζυμαράκη.

UCLan Cyprus ΘΟΙ ΑΥΓΟΡΟΥ(Δ. ΖΥΜΑΡΑΚΗΣ): Ευσταθίου, Αντωνίου, Χρίστου, Στρατηγάκη, Ειρ. Λουκά, Μιχαήλ, – Αλλαγή:  Ειρ. Χαραλάμπους.

Robo Markets ΑΕΛ (ΣΤΜΑΣΙΑΣ): Παύλου, Σπύρου, Πεχλιβάνη, Stedile, Κατσουνωτού, Da Silva- Λίμπερο 1: Κοκκή, Λίμπερο 2: Kωνσταντίνου – Αλλαγές: Gryban – Στεφανίδη, Ε. Παναγιώτου, Χ. Κυπριανού, Μ. Φελλά.

 Επιβεβαίωσε τα προγνωστικά

«ΝΕΑΠΟΛΗ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ»: ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΝΕΑΠΟΛΕΩΣ – LEMESOS VOLLEYBALL 3-0 (25-11, 25-13, 25-13)

Η Ολυμπιάδα Ν. επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί κερδίζοντας την Lemesos Volleyball στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας Γυναικών με 3-0 στο «ΝΕΑΠΟΛΗ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ» και παραμένει στη 2η θέση με 14 βαθμούς. Η Ολυμπιάδα κέρδισε μια ώρα αγώνα την Lemesos Volleyball που προσπάθησε. Η παρουσία της Ιωάννας Λεωνίδου ήταν ένα σημείο που ξεχώρισε στον αγώνα.

Η  Oλυμπιάδα είχε πολύ καλό ξεκίνημα κερδίζοντας τα δυο πρώτα σετ 25-11 και 25-13 σε 17’ και 22’ αντίστοιχα. Στο τρίτο σετ η Lemesos Volleyball έδειξε αντίδραση και προηγήθηκε 03-04 , αλλά η Ολυμπιάδα ξέφυγε 09-06. Η προσφυγική ομάδα προηγήθηκε 21-10 για να κερδίσει 25- 12 σε 20’ και τον αγώνα με 3-0 σετ.

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΝΕΑΠΟΛΕΩΣ(Γ. ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ): Donchuk, Mανίταρου, Λεωνίδου, Mudritskaya, Cudworth, ,Hudima – Λίμπερο: Κούτα – Αλλαγές: Χαραλαμπίδου, Σιάγια, Χριστοφορίδου.

LEMESOS VOLLEYBALL(Α. ΣΠΥΡΟΥ): Κωνσταντινίδου, Azevedo, Λάσπου, Summer, Βojianou – Λίμπερο: Μιχαήλ – Αλλαγές: Σιδερά, Σίσκου.

Μετά το ντέρμπι… περίπατος για Property Gallery Απόλλων

«ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΕΝΑ»:Property Gallery ΑΠΟΛΛΩΝ – ΑΕΚ 3-0 (33-31, 25-12, 25-11)

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις άρχισε ο αγώνας της ημέρας Property Gallery Απόλλων – AEK για την 8η αγωνιστική, πρώτης του Β Γύρου της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α Γυναικών, αλλά στο τέλος ο Property Gallery Απόλλων «καθάρισε» εύκολα τον αγώνα. Στο πρώτο σετ έγινε μεγάλο παιχνίδι με τις Λεμεσιανές να κερδίζουν μετά από 39’ αγώνα με 33-31. Στα επόμενα δυο σετ οι «γαλάζιες» ήταν αισθητά ανώτερες και τα κέρδισαν σε 44’. Μετά τη νίκη με 3-0 οι «αμαζόνες» βρίσκονται δυο πόντους πίσω από την κορυφή. Από την άλλη, η ΑΕΚ έκανε μεγάλη προσπάθεια στο πρώτο σετ, όμως δεν είχε διάρκεια μένοντας στην 5η θέση.

Το πρώτο σετ ήταν εντυπωσιακό και ντέρμπι.. από τα παλιά. Μετά από «μάχη» 39’ οι «γαλάζιες» κέρδισαν με 33-31 και προηγήθηκαν με 1-0 σετ.

Στο δεύτερο σετ οι παίκτριες του Γ. Γιαπάνη ήταν καλύτερες και μετά το 10-08 αύξαναν συνεχώς τη διαφορά που έφθασε τα επίπεδα του 21-10 για να κερδίσει με 25-12 σε 23’ αυξάνοντας το σκορ σε  2-0  σετ.

Στο τρίτο σετ οι Λεμεσιανές προηγήθηκαν 09-03 ελέγχοντας ξανά τον αγώνα με τον κόουτς Γ. Γιαπάνη να βλέπει στον πάγκο του και να χρησιμοποιεί τις Συμεού, Simanovski, Χατζηλαμπρή και Ευσταθίου. Η ΑΕΚ προσπάθησε αλλά ο Property Gallery Απόλλων αύξανε τη διαφορά για να επιβληθεί με 25-11 σε 21’ κερδίζονμτας με 3-0 σετ.

Property Gallery ΑΠΟΛΛΩΝ(Γ. ΓΙΑΠΑΝΗΣ): Ventura Lavruk, Ripnaya, Δ. Κωνσταντίνου, Ιορδάνους, Λάμπρου – Λίμπερο: Ζακχαίου. – Αλλαγές: Συμεού, Simanovski, Χατζηλαμπρή, Ευσταθίου.

AEK(Σ. ΤΣΑΓΓΑΡΙΔΟΥ): Xατζηπέτρου, LeMay, Στυλιανού, Ulumberashvili, Χαραλάμπους, Δημητρίου – Λίμπερο: Μοσφιλιώτη – Αλλαγές: Αντωνίου, Iωάννου.

Εξ αναβολής αγώνες και ντέρμπι

Το πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Γυναικών Α Κατηγορίας συνεχίζεται την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2020, όπου στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής θα γίνει το μεγάλο ντέρμπι Robo Markets ΑΕΛ – Ανόρθωσις στο Αθλητικό Κέντρο «ΝΙΚΟΣ ΣΟΛΩΜΟΝΙΔΗΣ» στη Λεμεσό. Στο Λύκειο Πολεμιδιών θα γίνει το λεμεσιανό ντέρμπι Lemesos Volleyball – Property Gallery Απόλλων.  Ωστόσο, το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου θα γίνουν οι εξ αναβολής αγώνες για την 4η αγωνιστική  UCLan Cyprus ΘΟΙ Αυγόρου – Ολυμπιάδα Ν. στην Τεχνική Σχολή Αυγόρου στις 17:00 και Robo Markets ΑΕΛ – ΑΕΚ στο Αθλητικό Κέντρο «ΝΙΚΟΣ ΣΟΛΩΜΟΝΙΔΗΣ» επίσης στις 17:00.

Mετά και τη συμπλήρωση της 8ης αγωνιστικής η βαθμολογία διαμορφώθηκε ως εξής:

  1. Robo Markets ΑΕΛ (6) 15-05 15
  2. Ολυμπιάδα Ν. (6) 16-06 14
  3. Property Gallery Απόλλων (5) 14-04 13
  4. Ανόρθωσις (4) 08-06 06
  5. ΑΕΚ (5) 04-13 03
  6. Lemesos Volleyball (6) 03-15 02
  7. UCLan Cyprus ΘΟΙ Αυγόρου (4) 01-12 00

Πηγή: www.volleyball.org.cy

The post Νύχτα πρωτοπόρων: Νίκες για Robo Markets ΑΕΛ, Ολυμπιάδα Ν. και Property Gallery Απόλλων (ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top