ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το αποτέλεσμα του ντέρμπι ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια κάνει πιο ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ το παιχνίδι ΑΕΚ-Πάφος FC

Το αποτέλεσμα του ντέρμπι ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια κάνει πιο ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ το παιχνίδι ΑΕΚ-Πάφος FC

Το εξ αναβολής παιχνίδι της 9ης αγωνιστικής του φετινού πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας, μεταξύ της ΑΕΚ και της Πάφος FC, θα πραγματοποιηθεί αύριο (Τετάρτη 09-12-2020) και ώρα 17:00 στο «ΑΕΚ Αρένα».

Αν και αυτό το παιχνίδι θα έπρεπε να γινόταν τέλη Οκτωβρίου, αρχές Νοεμβρίου, τα κρούσματα κορωνοϊού που προέκυψαν στην Πάφο FC, ώθησαν την ΚΟΠ στο να προχωρήσει στην αναβολή τότε του αγώνα και να ορίσει νέα ημερομηνία, την αυριανή (09-12-2020).

Έτσι, μετά και τα αποτελέσματα που προέκυψαν στις προηγούμενες αγωνιστικές, αλλά και με βάση το πρόσφατο ντέρμπι ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια, όπου οι «τριφυλλοφόροι» κέρδισαν με 0-3, έχει μεγάλο ενδιαφέρον η αυριανή αναμέτρηση.

Από τη στιγμή που ΑΕΚ και Πάφος FC έχουν στόχο να είναι στο γκρουπ της πρώτης εξάδας στη β΄ φάση του πρωταθλήματος, και για να ολοκληρώσουν και αυτές τον α΄ γύρο, θέλουν το τρίποντο για ν’ αυξήσουν και άλλο τις πιθανότητες τους για την εκπλήρωση του πρώτιστου στόχου.

Η ΑΕΚ σε 12 αγώνες είναι στην 4η θέση με 22 βαθμούς και εάν και εφόσον κερδίσει το αυριανό παιχνίδι θα βρεθεί σε απόσταση βολής από τη 2η θέση, όπου συγκατοικούν Απόλλωνας (12 αγώνες) και Ανόρθωση με 26 βαθμούς.  Συνάμα, με τρίποντο η ΑΕΚ αύριο θα αυξήσει τη διαφορά της στους 3 βαθμούς από τον Ολυμπιακό όπου συγκατοικούν σήμερα, αλλά και από την Ομόνοια ατους 5 βαθμούς (οι «τριφυλλοφόροι» έχουν και το παιχνίδι στο… χέρι το εξ αναβολής της 5ης αγωνιστικής με τον Απόλλωνα και είναι αυτή τη στιγμή στην 6η θέση με 20 βαθμούς).  Εάν η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή κερδίσει αύριο την Πάφο FC θα αυξήσει και τη διαφορά από τον 9ο ΑΠΟΕΛ στους 9 βαθμούς.

Από την άλλη, η Πάφος FC ταξιδεύει στη Λάρνακα, γνωρίζοντας ότι εάν αποδράσει νικηφόρα αύριο από το «Αρένα» θα πιάσει ΑΕΚ και Ολυμπιακό στην 4η θέση με 22 βαθμούς να είναι και οι 3 ομάδες και με 13 αγώνες.  Θα είναι και στους συν δύο βαθμούς από την Ομόνοια, αλλά με αγώνα λιγότερο η ομάδα του Χένινγκ Μπεργκ.  Με τρίποντο αύριο η Πάφος FC θα αυξήσει και τη διαφορά από τον ΑΠΟΕΛ στους 6 βαθμούς.

Έτσι, με βάση τα πιο πάνω, θα έχει αρκετό ενδιαφέρον η αυριανή αναμέτρηση και το πως θα… κλείσουν τον α΄ γύρο του φετινού πρωταθλήματος ΑΕΚ και Πάφος FC.

Τετάρτη, 09 Δεκεμβρίου 2020, 17:00
ΑΕΚ-ΠΑΦΟΣ FC (Primetel 1)
ΑΕΚ ΑΡΕΝΑ
Διαιτητής:
Νεοκλέους Νικόλας
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Τζιωρτζής Ομηρος
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Πέτρου Πέτρος
4ος Διαιτητής: Φωτίου Κωνσταντίνος
Παρατηρητής Διαιτησίας: Γερασίμου Παναγιώτης

The post Το αποτέλεσμα του ντέρμπι ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια κάνει πιο ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ το παιχνίδι ΑΕΚ-Πάφος FC appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Βία στην οικογένεια, σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων και υποθέσεις που συγκλονίζουν - «Τα παιδιά μας και τα μάτια μας»

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Τον δολοφόνησαν»

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Τον δολοφόνησαν»

Τατιάνα Μπλάτνικ: Οι σόλο εμφανίσεις που δεν υποψίασαν κανέναν για τον χωρισμό από τον Νικόλαο



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top