ΛΑΡΝΑΚΑ: Ποινή φυλάκισης σε 29χρονο για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκου

ΛΑΡΝΑΚΑ: Ποινή φυλάκισης σε 29χρονο για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκου

Ποινή φυλάκισης σε 29χρονο για κατηγορία σεξουαλικής κακοποίησης. 

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας καταδίκασε την Τρίτη 8 Δεκεμβρίου σε ποινή φυλάκισης τεσσεράμισι ετών, 29χρονο, αφού τον βρήκε ένοχο στην κατηγορία της σεξουαλικής κακοποίησης παιδιού. 

Πρόκειται για υπόθεση που είχε καταγγελθεί στην Αστυνομία τον περασμένο Ιούνιο και διερευνήθηκε από την Ειδική Ανακριτική Ομάδα διερεύνησης αδικημάτων σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικων του Αρχηγείου Αστυνομίας.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Το σύστημα επιλογής μελών ημικρατικών οργανισμών δεν είναι τέλειο και γίνονται ενέργειες για βελτίωσή του, όμως είναι σαφώς καλύτερο από αυτό που υπήρχε προηγουμένως, όταν βασικό κριτήριο ήταν η κομματική ταυτότητα, δήλωσε το Σάββατο στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, χαρακτηρίζοντας «άδικη» την κριτική κατά της Κυβέρνησης σε σχέση με τους πρόσφατους διορισμούς σε Διοικητικά Συμβούλια ημικρατικών οργανισμών, αφού όπως είπε, οι εισηγήσεις του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου υιοθετήθηκαν σε ποσοστό 78%.

BEST OF TOTHEMAONLINE