ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Νέος Πρόεδρος της ΟΕΒ ο Αντώνης Αντωνίου

Νέος Πρόεδρος της ΟΕΒ ο Αντώνης Αντωνίου

Νέος Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εργοδοτών και Βιομηχάνων (ΟΕΒ) , μετά από εκλογικές διαδικασίες που πραγματοποιήθηκαν σήμερα και στις οποίες συμμετείχαν τα 124 από τα 126 Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, αναδείχθηκε ο Αντώνης Αντωνίου.

 

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΟΕΒ, ο ανθυποψήφιος του κ. Αντωνίου, Γιάγκος Χατζηγιάννης συνεχάρη τον κ. Αντωνίου για την εκλογή του.

Ταυτόχρονα κατά τις ίδιες διαδικασίες, εκλέγηκαν τα ακόλουθα πρόσωπα στις δέκα υπό ανανέωση έδρες της Εκτελεστικής Επιτροπής (με αλφαβητική σειρά): Αλετράρης Δημήτρης, Βάκης Δημήτρης, Ζορπάς Δημήτρης, Θεοδότου Γιώργος, Καζάκος Θωμάς, Λοίζου Λούης, Μυλωνάς Ανδρέας, Παναγιώτου Θεοδοσίου Δέσποινα, Πανταζής Ιωάννης, Παπαχριστοφόρου Ανθούλης.
 
Ο Πρόεδρος και οι δέκα νεοεκλεγέντες, μαζί με τα εννέα πιο κάτω υφιστάμενα Μέλη, θα αποτελούν την Εκτελεστική Επιτροπή της ΟΕΒ από 1/1/2021 μέχρι την Ετήσια Γενική Συνέλευση του 2023.
 
Τα υφιστάμενα Μέλη είναι: 1. Αναστασίου Τάσος, 2. Αντωνίου Μιχάλης (Ex officio ως Γενικός Διευθυντής), 3. Γεωργίου Γιώργος , 4. Ιωάννου Λύσανδρος , 5. Κουντούρης Αντώνης , 6. Παντελίδης Γιώργος , 7. Πέτρου Γιώργος (Εx officio ως από 1/1/2021 τέως Πρόεδρος), 8. Τοφαρίδης Λάκης , 9. Φωτιάδης Παύλος.
 
Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, η ΟΕΒ ανασυντάσσεται και συνεχίζει την αποστολή της, ενωμένη και ισχυρή με αίσθημα ευθύνης απέναντι στο επιχειρείν και στην χώρα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top