ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ: Άμεση ποινή φυλάκισης σε 27χρονο

ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ: Άμεση ποινή φυλάκισης σε 27χρονο

Ποινή φυλάκισης σε 27χρονο για επίθεση σε αστυνομικό. 

Συγκεκριμένα το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου καταδίκασε την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 27χρονο σε ποινή φυλάκισης πέντε μηνών, αφού τον έκρινε ένοχο σε υπόθεση που αφορά επίθεση με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης εναντίον αστυνομικών και αντίστασης κατά της νόμιμης σύλληψης.

Ο 27χρονος, στις 16 Νοεμβρίου, 2020 ενώ βρισκόταν στην ΥΑΜ Αμμοχώστου και ενημερώθηκε για την ύπαρξη διατάγματος κράτησης και απέλασης του, επιτέθηκε εναντίον δύο αστυνομικών.

Τα δύο μέλη της ΥΑΜ είχαν μεταβεί στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, όπου διαπιστώθηκε ότι είχαν εκδορές στα χέρια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πώς η υπόθεση «Σάντη» ανατρέπει τους σχεδιασμούς των κομμάτων εν μέσω προεκλογικού για τις βουλευτικές - Αμηχανία και ισορροπίες σε τεντωμένο σχοινί

Πώς η υπόθεση «Σάντη» ανατρέπει τους σχεδιασμούς των κομμάτων εν μέσω προεκλογικού για τις βουλευτικές - Αμηχανία και ισορροπίες σε τεντωμένο σχοινί

Η υπόθεση «Σάντη» ήρθε τη χειρότερη, ή ίσως την πιο αποκαλυπτική στιγμή, για το πολιτικό σύστημα της Κύπρου. Εν μέσω προεκλογικής εκστρατείας για τις βουλευτικές εκλογές, εκεί όπου τα κόμματα επιδιώκουν να επιβάλλουν τη δική τους ατζέντα, μια υπόθεση με βαριές καταγγελίες και έντονο κοινωνικό αποτύπωμα, ήρθε να ανατρέψει τους σχεδιασμούς και να φέρει στην επιφάνεια κάτι βαθύτερο: την αμηχανία.

BEST OF TOTHEMAONLINE