ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ: Άμεση ποινή φυλάκισης σε 27χρονο

ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ: Άμεση ποινή φυλάκισης σε 27χρονο

Ποινή φυλάκισης σε 27χρονο για επίθεση σε αστυνομικό. 

Συγκεκριμένα το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου καταδίκασε την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 27χρονο σε ποινή φυλάκισης πέντε μηνών, αφού τον έκρινε ένοχο σε υπόθεση που αφορά επίθεση με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης εναντίον αστυνομικών και αντίστασης κατά της νόμιμης σύλληψης.

Ο 27χρονος, στις 16 Νοεμβρίου, 2020 ενώ βρισκόταν στην ΥΑΜ Αμμοχώστου και ενημερώθηκε για την ύπαρξη διατάγματος κράτησης και απέλασης του, επιτέθηκε εναντίον δύο αστυνομικών.

Τα δύο μέλη της ΥΑΜ είχαν μεταβεί στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, όπου διαπιστώθηκε ότι είχαν εκδορές στα χέρια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κύκλωμα βαρυποινίτη: Τα ναρκωτικά, η προστασία και η προέλευση του πίνακα - Το... χαρτί της υπεράσπισης και η ανανέωση κράτησης

Κύκλωμα βαρυποινίτη: Τα ναρκωτικά, η προστασία και η προέλευση του πίνακα - Το... χαρτί της υπεράσπισης και η ανανέωση κράτησης

Παράταση έξι ημερών στην κράτηση τριών υπόπτων για διερευνώμενη υπόθεση δράσης κυκλώματος εμπορίας και διακίνησης ναρκωτικών αποφάσισε το Σάββατο το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, ύστερα από την ολοκλήρωση πολύωρης διαδικασίας που είχε ξεκινήσει από νωρίς το πρωί της ίδιας ημέρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE