BUSINESS NEWS

Η νέα συλλογή Tommy Jeans αναβαθμίζει το ανδρικό στυλ

Η νέα συλλογή Tommy Jeans αναβαθμίζει το ανδρικό στυλ

Τα κλασσικά ανδρικά κομμάτια αναδημιουργούνται και προσαρμόζονται στην καθημερινότητα του σύγχρονου άνδρα. Ζεστά παλτό, puffer jackets, cool hoodies, check πουκάμισα κυριαρχούν στην νέα Tommy Jeans συλλογή και υπόσχονται έναν εύκολο και χαλαρό τρόπο ντυσίματος.

Με την '90᾽ς αισθητική να επικρατεί στην συλλογή, τα νέα Tommy jeans fashion pieces σου δίνουν αμέτρητες στιλιστικές δυνατότητες. Προσθέτοντας μερικά βασικά κομμάτια μπορείς να υιοθετήσεις από το preppy μέχρι το casual-chic style.



Preppy style: Το αμερικανικό κολεγιακό «preppy look» βρίσκεται στο DNA του brand. Γι᾽ αυτό και πουλόβερ, prints όπως ρίγες και καρό, button down πουκάμισα, γιλεκά που φοριούνται με πουκάμισο, jackets και chino παντελόνια κυριαρχούν στην συλλογή. Ο πιο εύκολος τρόπος για να πετύχεις ένα κομψό preppy look, είναι να συνδυάσεις ένα chino ή ένα jean παντελόνι με ένα πουλόβερ μέσα από το οποίο θα φορέσεις ένα καρό πουκάμισο.

 

Street-style: Προσθέτοντας μερικά old-school κομμάτια στην γκαρνταρόμπα σου όπως το check print πουκάμισο και συνδυάζοντας τα με νέα cool tees Tommy Jeans, θα απογειώσεις το street-style σου. Βρες το ιδανικό jean για τον σωματοτύπο σου και συνδύασε το με ένα logo hoodie ή ένα cosy πουλόβερ και ένα bomber jacket από τη νέα κολεξιόν Tommy jeans.

 



Denim on denim style: Το denim on denim style, ο συνδυασμός δηλαδή δυο κομματιών jeans, είναι ένα από τα πιο αγαπημένα μας style. Μια τάση που δεν πρόκειται να φύγει ποτέ από τη μόδα και που μπορείς πολύ εύκολα να υιοθετήσεις. Δεν υπάρχει φυσικά πιο ειδικός στα denim pieces από τον Tommy Hilfiger. Στην νέα κολεξιόν Tommy Jeans μάλιστα το κλασσικό jean jacket αναβαθμίζεται με logo print και εγγυάται denim on denim looks όπως αυτά των 90’s kids.

 

 


Loungewear style: Εξαιτίας της πανδημίας το άνετο loungewear style είναι ίσως το πιο hot style αυτή της σεζόν κι αυτό που σίγουρα χρειάζεται στην γκαρνταρόμπα σου για να το υιοθετήσεις είναι τα comfy hoodies. Τα άνετα και stylish hoodies Tommy jeans ταιριάζουν υπέροχα με τις φόρμες σου και δίνουν μια έξτρα πινελιά στιλ στο loungewear look σου.


Η συλλογή Tommy Jeans χειμώνας 2020 είναι διαθέσιμη στα καταστήματα Tommy Hilfiger και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σύλληψη 18χρονου στη Λεμεσό: Αυτά βρήκε στην κατοχή του ΥΚΑΝ – Δείτε φωτογραφίες

Πυρκαγιά στην Πάφο: Τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο αργά το βράδυ - Εξετάζεται το ενδεχόμενο να προκλήθηκε από ρίψη πυροτεχνημάτων

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Kim Kardashian: Η παράξενη απαίτηση από τους βοηθούς της, για να πιει καφέ το πρωί



Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top