ΛΑΡΝΑΚΑ: Μην ανησυχήσετε από σειρήνες και κινητοποίηση στο αεροδρόμιο- Πρόκειται για άσκηση

ΛΑΡΝΑΚΑ: Μην ανησυχήσετε από σειρήνες και κινητοποίηση στο αεροδρόμιο- Πρόκειται για άσκηση

Ανακοίνωση της Αστυνομίας ενημερώνει για άσκηση που πραγματοποιηθεί στο Αεροδρόμιο Λάρνακας. Σενάριο για εικονική πυρκαγιά στο χώρο αναχωρήσεων

Πληροφορείται το κοινό ότι, σήμερα Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου, 2020, γύρω στις 8:30μ.μ., θα διεξαχθεί στο Αεροδρόμιο Λάρνακας, ευρείας κλίμακας άσκηση έκτακτης ανάγκης (Full Scale Emergency Exercise) με θέμα: «Complete Terminal Evacuation».

Στην άσκηση, η οποία καθορίστηκε από τη διαχειρίστρια εταιρεία Hermes Airports με τη συμμετοχή της πολιτικής αεροπορίας, θα λάβουν μέρος από πλευράς Αστυνομίας, η Πυροσβεστική Υπηρεσία Αεροδρομίου, η Διεύθυνση Ασφάλειας Αεροδρομίων (Δ.Α.Σ.Α.) και η Υπηρεσία Αλλοδαπών και Μετανάστευσης (ΥΑ&Μ).

Σύμφωνα με το σενάριο της άσκησης, θα εκδηλωθεί εικονική πυρκαγιά σε σημείο του χώρου αναχωρήσεων, η οποία θα επεκταθεί και σε άλλα σημεία και θα πραγματοποιηθεί εκκένωση του τερματικού του κτιρίου. Στο σημείο θα φθάσουν άμεσα οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης για να ξεκινήσει η επιχείρηση πυρόσβεσης και διάσωσης.

Ενόψει των πιο πάνω επισημαίνεται ότι δεν συντρέχει κανένας απολύτως λόγος ανησυχίας από το κοινό αφού πρόκειται για άσκηση.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η συνάντηση Ερχιουρμάν–Γκουτέρες και η επαναφορά του αδιεξόδου

Κυπριακό: Η συνάντηση Ερχιουρμάν–Γκουτέρες και η επαναφορά του αδιεξόδου

Η προγραμματισμένη για σήμερα, συνάντηση του κατοχικού ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες στη Νέα Υόρκη, επαναφέρει το Κυπριακό στο προσκήνιο της διεθνούς διπλωματίας. Παρά τις δηλώσεις καλής θέλησης, το πολιτικό υπόβαθρο της συνάντησης, αποτυπώνει περισσότερο μια σύγκρουση αφηγήσεων παρά μια ουσιαστική σύγκλιση.

BEST OF TOTHEMAONLINE