Γάλλος σεφ κατέρριψε ρεκόρ Γκίνες με πίτσα 254 τυριών

Γάλλος σεφ κατέρριψε ρεκόρ Γκίνες με πίτσα 254 τυριών

Σε μια μνημειώδη στιγμή για τους λάτρεις της πίτσας, ο Γάλλος σεφ Benoît Bruel του εστιατορίου Déliss είναι πλέον κάτοχος του νέου παγκόσμιου ρεκόρ Γκίνες για τις περισσότερες ποικιλίες τυριών σε μια πίτσα.


Την περασμένη εβδομάδα, η Guinness World Records ανακοίνωσε ότι ο pizzaiolo που εδρεύει στη Λυών κατέρριψε το προηγούμενο ρεκόρ με την πίτσα 30 cm που έφτιαξε με 254 διαφορετικά είδη τυριών.

 Η κρίση βασίστηκε σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε από Γάλλο YouTuber ταξιδιών και γαστρονομίας, FlorianOnAir τον Φεβρουάριο, το οποίο καταγράφει τη διαδικασία δημιουργίας της πρωτοποριακής πίτσας του Bruel.

Στο βίντεο, ο Bruel σημειώνει ότι έπρεπε να καταρρίψει το προηγούμενο ρεκόρ μιας πίτσας με 154 είδη τυριών που είχε ένας Αυστραλός.

 ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.