ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Με χρήση δακρυγόνων και σπρέι διέλυσε το πλήθος η Αστυνομία - Σοβαρά επεισόδια και μάχες σώμα με σώμα - ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟΣ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Με χρήση δακρυγόνων και σπρέι διέλυσε το πλήθος η Αστυνομία - Σοβαρά επεισόδια και μάχες σώμα με σώμα - ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟΣ

Σοβαρής μορφής επεισόδια σημειώθηκαν στον κυκλικό κόμβο παρά το συγκρότημα ΔΙΑΣ, με δεκάδες διαμαρτυρόμενους να βγαίνουν ξανά στους δρόμους και να διαμαρτύρονται κατά των μέτρων που έλαβε η Κυβέρνηση για τον κορωνοϊό, με την κατάσταση να μυρίζει μπαρούτι από νωρίς.  

Πιο συγκεκριμένα βρέθηκαν αρχικά έξω από το Συγκρότημα ΔΙΑΣ όπου φωνάζοντας συνθήματα και ύβρεις κατά των δημοσιογράφων και της Κυβέρνησης, ζήτησαν να γίνει δημοψήφισμα για τον κορωνοϊό.

Έπειτα μετακινήθηκαν κοντά στο roundabout του Συγκροτήματος ΔΙΑΣ όπου επικράτησε ένταση, με την Αστυνομία να αναγκάζεται να διαλύσει το πλήθος για να σταματήσει το κυκλοφοριακό κομφούζιο που δημιουργήθηκε. 

Πιο συγκεκριμένα, η Αστυνομία αναγκάστηκε να παρέμβει και να διαλύσει τους διαμαρτυρόμενους, κάνοντας χρήση σπρέι και δακρυγόνων. Υπήρξαν συμπλοκές μεταξύ των διαμαρτυρόμενων και μελών της δύναμης. 

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η Αστυνομία προχώρησε ήδη σε τρεις συλλήψεις, ενώ από τα επεισόδια τραυματίστηκε ελαφρά ένα μέλος της δύναμης. 

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επιστολή-μήνυμα του ΔΗΚΟ προς τον Χριστοδουλίδη: Ανασχηματισμός, διορισμοί και βλέμμα στο 2028 - Στο Προεδρικό σήμερα η Γραμματεία του κόμματος

Η επιστολή-μήνυμα του ΔΗΚΟ προς τον Χριστοδουλίδη: Ανασχηματισμός, διορισμοί και βλέμμα στο 2028 - Στο Προεδρικό σήμερα η Γραμματεία του κόμματος

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι διεργασίες μεταξύ του ΔΗΚΟ και του Προεδρικού, μετά τη δημοσιοποίηση από την εφημερίδα Πολίτης της εμπιστευτικής επιστολής που απέστειλε ο πρόεδρος του κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος, προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη. Η υπόθεση, αποκτά πλέον ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα, καθώς νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι το απόγευμα η Γραμματεία του ΔΗΚΟ μεταβαίνει στο Προεδρικό Μέγαρο για άμεση συνάντηση, με τον Πρόεδρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE