ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Με χρήση δακρυγόνων και σπρέι διέλυσε το πλήθος η Αστυνομία - Σοβαρά επεισόδια και μάχες σώμα με σώμα - ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟΣ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Με χρήση δακρυγόνων και σπρέι διέλυσε το πλήθος η Αστυνομία - Σοβαρά επεισόδια και μάχες σώμα με σώμα - ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟΣ

Σοβαρής μορφής επεισόδια σημειώθηκαν στον κυκλικό κόμβο παρά το συγκρότημα ΔΙΑΣ, με δεκάδες διαμαρτυρόμενους να βγαίνουν ξανά στους δρόμους και να διαμαρτύρονται κατά των μέτρων που έλαβε η Κυβέρνηση για τον κορωνοϊό, με την κατάσταση να μυρίζει μπαρούτι από νωρίς.  

Πιο συγκεκριμένα βρέθηκαν αρχικά έξω από το Συγκρότημα ΔΙΑΣ όπου φωνάζοντας συνθήματα και ύβρεις κατά των δημοσιογράφων και της Κυβέρνησης, ζήτησαν να γίνει δημοψήφισμα για τον κορωνοϊό.

Έπειτα μετακινήθηκαν κοντά στο roundabout του Συγκροτήματος ΔΙΑΣ όπου επικράτησε ένταση, με την Αστυνομία να αναγκάζεται να διαλύσει το πλήθος για να σταματήσει το κυκλοφοριακό κομφούζιο που δημιουργήθηκε. 

Πιο συγκεκριμένα, η Αστυνομία αναγκάστηκε να παρέμβει και να διαλύσει τους διαμαρτυρόμενους, κάνοντας χρήση σπρέι και δακρυγόνων. Υπήρξαν συμπλοκές μεταξύ των διαμαρτυρόμενων και μελών της δύναμης. 

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η Αστυνομία προχώρησε ήδη σε τρεις συλλήψεις, ενώ από τα επεισόδια τραυματίστηκε ελαφρά ένα μέλος της δύναμης. 

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Ζητούν παύση της ανακριτικής διαδικασίας οι δικηγόροι των μοναχών

Σε εξέλιξη πυρκαγιά στην Παρεκκλησιά – Στη «μάχη» και αεροπλάνο του Τμήματος Δασών - Δείτε βίντεο

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό



Ευρωεκλογές: Ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων

Ευρωεκλογές: Ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Ευρωεκλογές ενόψει των διπλών εκλογών της 9ης Ιουνίου. Η υποβολή πραγματοποιήθηκε σήμερα (24/04) το πρωί στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία. Σημειώνεται ότι αύριο, Πέμπτη, θα πραγματοποιηθεί η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, δημάρχων, αντιδημάρχων, δημοτικών συμβούλων και μελών των Σχολικών Εφορειών και την Δευτέρα 29 Απριλίου, η υποβολή για την ανάδειξη κοινοταρχών και μελών Κοινοτικών Συμβουλίων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top