Αγριογούρουνο μπήκε σε μαγαζί, έκανε ζημιές, πήδηξε τον πάγκο κι έφυγε: Κατατρόμαξε η υπάλληλος - ΒΙΝΤΕΟ

Αγριογούρουνο μπήκε σε μαγαζί, έκανε ζημιές, πήδηξε τον πάγκο κι έφυγε: Κατατρόμαξε η υπάλληλος - ΒΙΝΤΕΟ

Το αγριογούρουνο έκανε έναν κύκλο γύρω από το μπαρ κι αφού έσπασε κάποια πράγματα κι έφυγε.

Ένα αγριογούρουνο στην Κίνα μάλλον είχε αποφασίσει να πιεί ένα ποτήρι τσάι ή απλώς να κάνει μερικές ζημιές.

Συγκεκριμένα, μπήκε σε ένα μαγαζί με τον υπάλληλο στο μπαρ να κοιτάζει έντρομος και να περιμένει την επόμενη κίνηση του ζώου.

Το αγριογούρουνο αφού πήρε φόρα άρχισε να τρέχει, να ρίχνει καρέκλες, έκανε ένα κύκλο γύρω από το μπαρ και αφού πήδηξε τον πάγκο απομακρύνθηκε.

Αξίζει να σημειωθεί πως λίγο πριν είχε πηδήξει τον πάγκο και η υπάλληλος που όπως φάνηκε κατατρόμαξε.

Σύμφωνα με την Daily Mail, έφτασαν στο σημείο ειδικοί που μετέφεραν το αγριογούρουνο σε κέντρο διάσωσης άγριας ζωής.

Πηγή: Gazzetta.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Φτάνει απόψε στην Κύπρο η Ολγκίν – Πότε συναντά Χριστοδουλίδη και Έρχιουρμαν – Το ραντεβού της 9ης Νοεμβρίου

Κυπριακό: Φτάνει απόψε στην Κύπρο η Ολγκίν – Πότε συναντά Χριστοδουλίδη και Έρχιουρμαν – Το ραντεβού της 9ης Νοεμβρίου

Αργά το βράδυ της Πέμπτης αναμένεται να αφιχθεί στην Κύπρο η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η οποία αναμένεται να έχει συνάντηση την Παρασκευή με τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE