Αγριογούρουνο μπήκε σε μαγαζί, έκανε ζημιές, πήδηξε τον πάγκο κι έφυγε: Κατατρόμαξε η υπάλληλος - ΒΙΝΤΕΟ

Αγριογούρουνο μπήκε σε μαγαζί, έκανε ζημιές, πήδηξε τον πάγκο κι έφυγε: Κατατρόμαξε η υπάλληλος - ΒΙΝΤΕΟ

Το αγριογούρουνο έκανε έναν κύκλο γύρω από το μπαρ κι αφού έσπασε κάποια πράγματα κι έφυγε.

Ένα αγριογούρουνο στην Κίνα μάλλον είχε αποφασίσει να πιεί ένα ποτήρι τσάι ή απλώς να κάνει μερικές ζημιές.

Συγκεκριμένα, μπήκε σε ένα μαγαζί με τον υπάλληλο στο μπαρ να κοιτάζει έντρομος και να περιμένει την επόμενη κίνηση του ζώου.

Το αγριογούρουνο αφού πήρε φόρα άρχισε να τρέχει, να ρίχνει καρέκλες, έκανε ένα κύκλο γύρω από το μπαρ και αφού πήδηξε τον πάγκο απομακρύνθηκε.

Αξίζει να σημειωθεί πως λίγο πριν είχε πηδήξει τον πάγκο και η υπάλληλος που όπως φάνηκε κατατρόμαξε.

Σύμφωνα με την Daily Mail, έφτασαν στο σημείο ειδικοί που μετέφεραν το αγριογούρουνο σε κέντρο διάσωσης άγριας ζωής.

Πηγή: Gazzetta.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Στη σκιά των χαμηλών προσδοκιών, αλλά με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη ημέρα του Κυπριακού, συναντώνται σήμερα στις 16:00 στη νεκρή ζώνη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν. Πρόκειται για το πρώτο ουσιαστικό τετ α τετ των δύο ανδρών, μετά την πρόσφατη παρουσία του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο και ως εκ τούτου, η πολιτική σημασία της συνάντησης, είναι μεγαλύτερη από τα άμεσα αποτελέσματα, που σήμερα θεωρείται πιθανό να παραχθούν.

BEST OF TOTHEMAONLINE