Αγριογούρουνο μπήκε σε μαγαζί, έκανε ζημιές, πήδηξε τον πάγκο κι έφυγε: Κατατρόμαξε η υπάλληλος - ΒΙΝΤΕΟ

Αγριογούρουνο μπήκε σε μαγαζί, έκανε ζημιές, πήδηξε τον πάγκο κι έφυγε: Κατατρόμαξε η υπάλληλος - ΒΙΝΤΕΟ

Το αγριογούρουνο έκανε έναν κύκλο γύρω από το μπαρ κι αφού έσπασε κάποια πράγματα κι έφυγε.

Ένα αγριογούρουνο στην Κίνα μάλλον είχε αποφασίσει να πιεί ένα ποτήρι τσάι ή απλώς να κάνει μερικές ζημιές.

Συγκεκριμένα, μπήκε σε ένα μαγαζί με τον υπάλληλο στο μπαρ να κοιτάζει έντρομος και να περιμένει την επόμενη κίνηση του ζώου.

Το αγριογούρουνο αφού πήρε φόρα άρχισε να τρέχει, να ρίχνει καρέκλες, έκανε ένα κύκλο γύρω από το μπαρ και αφού πήδηξε τον πάγκο απομακρύνθηκε.

Αξίζει να σημειωθεί πως λίγο πριν είχε πηδήξει τον πάγκο και η υπάλληλος που όπως φάνηκε κατατρόμαξε.

Σύμφωνα με την Daily Mail, έφτασαν στο σημείο ειδικοί που μετέφεραν το αγριογούρουνο σε κέντρο διάσωσης άγριας ζωής.

Πηγή: Gazzetta.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ σε Λακρουά - «Χρειαζόμαστε ευνοϊκό περιβάλλον για να επαναρχίσουν οι διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό»

ΠτΔ σε Λακρουά - «Χρειαζόμαστε ευνοϊκό περιβάλλον για να επαναρχίσουν οι διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό»

Τη διαβεβαίωση για τη δέσμευση του ΓΓ των ΗΕ για τη διαδικασία επίλυσης του Κυπριακού έδωσε σήμερα ο Αναπληρωτής ΓΓ των ΗΕ κ. Ζιαν Πιέρ Λακρουά, ο οποίος έγινε δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, στο Προεδρικό Μέγαρο, o οποίος επεσήμανε τον πολύ σημαντικό ρόλο της ΟΥΝΦΙΚΥΠ ιδιαίτερα σε μια αυξημένη περίοδο παραβιάσεων από πλευράς των τουρκικών κατοχικών δυνάμεων.  

BEST OF TOTHEMAONLINE