KYΠΡΟΣ: Έμπλεξαν άσχημα 17χρονος και 40χρονη – «Τα πάντα εντοπίστηκαν στην οικία τους»

KYΠΡΟΣ: Έμπλεξαν άσχημα 17χρονος και 40χρονη – «Τα πάντα εντοπίστηκαν στην οικία τους»

Μετά από αξιολόγηση πληροφοριών, μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών, διεξήγαγαν χθες βάσει δικαστικού εντάλματος έρευνα στην οικία 40χρονης στην Πάφο.

Κατά την έρευνα, σε αποθήκη που βρίσκεται εντός της αυλής της οικίας, εντοπίστηκε ποσότητα κάνναβης, βάρους 916 γραμμαρίων, καθώς επίσης ποσότητα κοκαΐνης βάρους 74 γραμμαρίων και ποσότητα μεθαμφεταμίνης βάρους 62 γραμμαρίων περίπου. 

Η 40χρονη συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα, ενώ εντός της αποθήκης ανευρέθηκαν επίσης ένα νόμισμα και ένα βαρόμετρο, τα οποία φαίνεται να είναι χρυσά.

Στην οικία, εντοπίστηκε ένα χρηματοκιβώτιο εντός του οποίου υπήρχε το χρηματικό ποσό των €9,969, άλλα μικρότερα ποσά σε διάφορα νομίσματα, καθώς επίσης και μεγάλος αριθμός κοσμημάτων. 

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, στην οικία προσήλθε και 17χρονος, ο οποίος διαμένει μαζί με τη 40χρονη. Και οι δύο οδηγήθηκαν στα Γραφεία της ΥΚΑΝ, όπου συνελήφθησαν βάσει δικαστικών ενταλμάτων.

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Πάφου) συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αναβάλλεται η επίσκεψη Μελόνι λόγω του σοβαρού περιστατικού με τραυματισμό πεζών στη Modena

Αναβάλλεται η επίσκεψη Μελόνι λόγω του σοβαρού περιστατικού με τραυματισμό πεζών στη Modena

Η προγραμματισμένη για σήμερα επίσκεψη της Πρωθυπουργού της Ιταλίας κας Giorgia Meloni, στην Κύπρο αναβάλλεται, λόγω της ανάγκης άμεσης επιστροφής της στην Ιταλία. μετά το σοβαρότατο περιστατικό που σημειώθηκε στη Modena, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό πολιτών. 

BEST OF TOTHEMAONLINE