KYΠΡΟΣ: Έμπλεξαν άσχημα 17χρονος και 40χρονη – «Τα πάντα εντοπίστηκαν στην οικία τους»

KYΠΡΟΣ: Έμπλεξαν άσχημα 17χρονος και 40χρονη – «Τα πάντα εντοπίστηκαν στην οικία τους»

Μετά από αξιολόγηση πληροφοριών, μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών, διεξήγαγαν χθες βάσει δικαστικού εντάλματος έρευνα στην οικία 40χρονης στην Πάφο.

Κατά την έρευνα, σε αποθήκη που βρίσκεται εντός της αυλής της οικίας, εντοπίστηκε ποσότητα κάνναβης, βάρους 916 γραμμαρίων, καθώς επίσης ποσότητα κοκαΐνης βάρους 74 γραμμαρίων και ποσότητα μεθαμφεταμίνης βάρους 62 γραμμαρίων περίπου. 

Η 40χρονη συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα, ενώ εντός της αποθήκης ανευρέθηκαν επίσης ένα νόμισμα και ένα βαρόμετρο, τα οποία φαίνεται να είναι χρυσά.

Στην οικία, εντοπίστηκε ένα χρηματοκιβώτιο εντός του οποίου υπήρχε το χρηματικό ποσό των €9,969, άλλα μικρότερα ποσά σε διάφορα νομίσματα, καθώς επίσης και μεγάλος αριθμός κοσμημάτων. 

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, στην οικία προσήλθε και 17χρονος, ο οποίος διαμένει μαζί με τη 40χρονη. Και οι δύο οδηγήθηκαν στα Γραφεία της ΥΚΑΝ, όπου συνελήφθησαν βάσει δικαστικών ενταλμάτων.

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Πάφου) συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Η μετάβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες, για το τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο που πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχει ιδιαίτερη πολιτική και θεσμική βαρύτητα. Δεν πρόκειται μόνο για το κλείσιμο ενός εξαμήνου κατά το οποίο η Κυπριακή Δημοκρατία βρέθηκε στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής διαδικασίας λήψης αποφάσεων, αλλά και για μια ευκαιρία αξιοποίησης του πολιτικού κεφαλαίου, που δημιουργήθηκε μέσα από την Προεδρία, προς όφελος του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE