KYΠΡΟΣ: Έμπλεξαν άσχημα 17χρονος και 40χρονη – «Τα πάντα εντοπίστηκαν στην οικία τους»

KYΠΡΟΣ: Έμπλεξαν άσχημα 17χρονος και 40χρονη – «Τα πάντα εντοπίστηκαν στην οικία τους»

Μετά από αξιολόγηση πληροφοριών, μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών, διεξήγαγαν χθες βάσει δικαστικού εντάλματος έρευνα στην οικία 40χρονης στην Πάφο.

Κατά την έρευνα, σε αποθήκη που βρίσκεται εντός της αυλής της οικίας, εντοπίστηκε ποσότητα κάνναβης, βάρους 916 γραμμαρίων, καθώς επίσης ποσότητα κοκαΐνης βάρους 74 γραμμαρίων και ποσότητα μεθαμφεταμίνης βάρους 62 γραμμαρίων περίπου. 

Η 40χρονη συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα, ενώ εντός της αποθήκης ανευρέθηκαν επίσης ένα νόμισμα και ένα βαρόμετρο, τα οποία φαίνεται να είναι χρυσά.

Στην οικία, εντοπίστηκε ένα χρηματοκιβώτιο εντός του οποίου υπήρχε το χρηματικό ποσό των €9,969, άλλα μικρότερα ποσά σε διάφορα νομίσματα, καθώς επίσης και μεγάλος αριθμός κοσμημάτων. 

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, στην οικία προσήλθε και 17χρονος, ο οποίος διαμένει μαζί με τη 40χρονη. Και οι δύο οδηγήθηκαν στα Γραφεία της ΥΚΑΝ, όπου συνελήφθησαν βάσει δικαστικών ενταλμάτων.

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Πάφου) συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πού θα κινηθεί η ομιλία του Προέδρου στο Στρασβούργο - Οι πέντε πυλώνες που θα συνδέσει

Πού θα κινηθεί η ομιλία του Προέδρου στο Στρασβούργο - Οι πέντε πυλώνες που θα συνδέσει

Για την προϋπόθεση ισχύος και συνοχής εκ των έσω αναμένεται να μιλήσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στους Ευρωβουλευτές την Τρίτη καθώς και να αναδείξει τη στενή συνεργασία που θα έχει η Κυπριακή Προεδρία με το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, ως ουσιαστική προϋπόθεση για την προώθηση σημαντικών ευρωπαϊκών πολιτικών και νομοθετικών φακέλων, αναφέρουν αρμόδιες πηγές..