Στέρηση άδειας σε 44χρονο που οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλη

Στέρηση άδειας σε 44χρονο που οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλη

Μέλη της Αστυνομίας, τα οποία βρίσκονταν σε μηχανοκίνητη περιπολία στο πλαίσιο των ελέγχων για εφαρμογή του Περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμου, ανέκοψαν γύρω στις 10 το βράδυ της Πέμπτης 10 Δεκεμβρίου σε περιοχή του χωριού Αυγορου, αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε 44χρονος. 

Στον 44χρονο διενεργήθηκε έλεγχος αλκοόλης με τελική ένδειξη 143μg αντί 22μg και συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλης. Επίσης, ο 44χρονος καταγγέλθηκε εξωδίκως για παραβίαση του Περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμου μετακίνηση μετά τις 21:00.

Σήμερα οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου, το οποίο διέταξε όπως αφεθεί ελεύθερος και όρισε την υπόθεση για εκδίκαση στις 21/12/2020. 

Το Δικαστήριο διέταξε επίσης τη στέρηση της άδειας οδήγησης του, μέχρι το τέλος εκδίκασης της υπόθεσης.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Ξυλοφάγου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης μετά το δείπνο - «Είμαι ικανοποιημένος από τη συζήτηση, αν με ρωτάτε για το θετικό πρόσημο θα δούμε αύριο»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης μετά το δείπνο - «Είμαι ικανοποιημένος από τη συζήτηση, αν με ρωτάτε για το θετικό πρόσημο θα δούμε αύριο»

Ευελπιστώ αύριο να ακούσω θετικές εξελίξεις, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης σε σχέση με τα αποτελέσματα της τριμερούς συνάντησης ανάμεσα στον ίδιο, τον ΓΓ των ΗΕ και τον Τουρκοκύπριο ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE