ΛΕΜΕΣΟΣ: Ο Δήμος θα μετατρέψει σε πεζόδρομο την οδό Ανεξαρτησίας

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ο Δήμος θα μετατρέψει σε πεζόδρομο την οδό Ανεξαρτησίας

Κλειστή για την τροχαία κίνηση θα είναι αυτήν την Κυριακή η οδός Ανεξαρτησίας, στο κέντρο της Λεμεσού, ανακοινώνει ο Δήμος Λεμεσού.

Λόγω της εορταστικής περιόδου, όπως κάθε χρόνο, ο Δήμος Λεμεσού θα μετατρέψει σε πεζόδρομο την οδό Ανεξαρτησίας, μεθαύριο Κυριακή, από τις 11:00 μέχρι τις 20:00, για καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού.

Τέλος, καλεί τους πολίτες να τηρούν όλα τα μέτρα προστασία από τον κορωνοϊό, να κράτα αποστάσεις και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ντροπή και αγανάκτηση διαπερνούν την κοινωνία: το πολιτικό μήνυμα πίσω από τη δεύτερη δημοσκόπηση του ΡΙΚ - Ο αντίκτυπος από το videogate

Ντροπή και αγανάκτηση διαπερνούν την κοινωνία: το πολιτικό μήνυμα πίσω από τη δεύτερη δημοσκόπηση του ΡΙΚ - Ο αντίκτυπος από το videogate

Η δεύτερη δημοσκόπηση του ΡΙΚ ενόψει των επικείμενων βουλευτικών εκλογών αποτυπώνει κάτι πολύ περισσότερο από μετακινήσεις ποσοστών. Καταγράφει μια κοινωνία σε βαθιά συναισθηματική αναστάτωση, όπου η ντροπή και η αγανάκτηση κυριαρχούν και διαμορφώνουν, σε μεγάλο βαθμό, τη στάση των πολιτών απέναντι στο πολιτικό σύστημα και τους θεσμούς.