Θεοδώρα Ρασέλ – Δημοσθένης: Έκαναν κοινή συνέντευξη και αποκάλυψαν στα ίσια εαν είναι ζευγάρι;

Θεοδώρα Ρασέλ – Δημοσθένης: Έκαναν κοινή συνέντευξη και αποκάλυψαν στα ίσια εαν είναι ζευγάρι;

DATA[

Η Θεοδώρα Ρασέλ και ο Δημοσθένης Τζουμάνης βρέθηκαν καλεσμένοι το πρωί της Παρασκευής στην εκπομπή «Η Φωλιά των ΚούΚου» και τραγούδησαν το τραγούδι τους, “Παραμύθια”.

Μάλιστα, οι πρώην παίκτες του GNTM, κάθισαν στον καναπέ της εκπομπής και ξεκαθάρισαν τι συμβαίνει ανάμεσά τους, καθώς τον τελευταίο καιρό ακούγεται έντονα ότι είναι ζευγάρι. «Είμαστε φίλοι. Είμαστε πολύ καλοί φίλοι κι εγώ δηλώνω ελεύθερη και ωραία. Αυτή τη στιγμή δεν μας ενδιαφέρουν αυτά, εμένα προσωπικά με ενδιαφέρουν τα επαγγελματικά. Άμα έρθει και όταν έρθει ο έρωτας, το ξανασυζητάμε. Προς το παρόν η ψυχολογία μου θέλει να χορέψει και να τραγουδήσει μόνο», είπε η Θεοδώρα Ρασέλ. Από την άλλη πλευρά ο Δημοσθένης Τζουμάνης δήλωσε: «Εγώ δηλώνω ελεύθερος. Τώρα το “ωραίος” το ξέρουν οι υπόλοιποι να το πουν».

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Ξεκινούν συναντήσεις με πολύ συγκεκριμένη θεματολογία ουσίας»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Ξεκινούν συναντήσεις με πολύ συγκεκριμένη θεματολογία ουσίας»

Ξεκίνησε λίγο μετά τις 16:00 η συνάντηση ανάμεσα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν. Η συνάντηση φιλοξενείται στην οικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, στη νεκρή ζώνη του αεροδρομίου Λευκωσίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE