Θεοδώρα Ρασέλ – Δημοσθένης: Έκαναν κοινή συνέντευξη και αποκάλυψαν στα ίσια εαν είναι ζευγάρι;

Θεοδώρα Ρασέλ – Δημοσθένης: Έκαναν κοινή συνέντευξη και αποκάλυψαν στα ίσια εαν είναι ζευγάρι;

Η Θεοδώρα Ρασέλ και ο Δημοσθένης Τζουμάνης βρέθηκαν καλεσμένοι το πρωί της Παρασκευής στην εκπομπή «Η Φωλιά των ΚούΚου» και τραγούδησαν το τραγούδι τους, “Παραμύθια”.

Μάλιστα, οι πρώην παίκτες του GNTM, κάθισαν στον καναπέ της εκπομπής και ξεκαθάρισαν τι συμβαίνει ανάμεσά τους, καθώς τον τελευταίο καιρό ακούγεται έντονα ότι είναι ζευγάρι. «Είμαστε φίλοι. Είμαστε πολύ καλοί φίλοι κι εγώ δηλώνω ελεύθερη και ωραία. Αυτή τη στιγμή δεν μας ενδιαφέρουν αυτά, εμένα προσωπικά με ενδιαφέρουν τα επαγγελματικά. Άμα έρθει και όταν έρθει ο έρωτας, το ξανασυζητάμε. Προς το παρόν η ψυχολογία μου θέλει να χορέψει και να τραγουδήσει μόνο», είπε η Θεοδώρα Ρασέλ. Από την άλλη πλευρά ο Δημοσθένης Τζουμάνης δήλωσε: «Εγώ δηλώνω ελεύθερος. Τώρα το “ωραίος” το ξέρουν οι υπόλοιποι να το πουν».

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Το πάρτι έχει τελειώσει» διαμήνυσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για διορισμούς - Έστειλε μήνυμα σε ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ για εκλογές

«Το πάρτι έχει τελειώσει» διαμήνυσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για διορισμούς - Έστειλε μήνυμα σε ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ για εκλογές

«Το πάρτι έχει τελειώσει», δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος στο θέμα των διορισμών στους ημικρατικούς οργανισμούς, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων μετά την εκδήλωση για τα 30 χρόνια από τη θυσία του Τάσου Ισαάκ και του Σολωμού Σολωμού στο Παραλίμνι.

BEST OF TOTHEMAONLINE