ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πανέτοιμη για νέα νίκη και επιστροφή στην κορυφή η ΑΕΛ – Πίστη στον Ολυμπιακό για κέρδος στη Λεμεσό

Πανέτοιμη για νέα νίκη και επιστροφή στην κορυφή η ΑΕΛ – Πίστη στον Ολυμπιακό για κέρδος στη Λεμεσό

Με φόρα από τις τέσσερις σερί νίκες της σε πρωτάθλημα και κύπελλο, η ΑΕΛ θα υποδεχθεί το βράδυ του Σαββάτου (12/12, 19:00) στο Τσίρειο τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας.

Οι “γαλαζοκίτρινοι” οι οποίοι βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας με 27 πόντους, θέλουν να συνεχίσουν το εκπληκτικό εντός έδρας σερί τους, αφού μέχρι στιγμής μετράνε έξι νίκες σε ισάριθμα ματς στο Τσίρειο, ενώ κέρδισαν και τον Απόλλωνα ως τυπικά φιλοξενούμενοι.

Είναι το φαβορί για τη νίκη η ΑΕΛ, αλλά πρέπει να το επιβεβαιώσει και στον αγωνιστικό χώρο, απέναντι σε μία ομάδα που “έκλεψε τις εντυπώσεις” στον Α΄ γύρο και δείχνει ικανή ακόμη και για να εξασφαλίσει θέση στην πρώτη εξάδα.

Η ομάδα του Κέρκεζ προέρχεται από το επιβλητικό 5-0 επί του Εθνικού και είναι σε τρομερό “φεγγάρι”, όμως αυτό το ματς αναμένεται να είναι τελείως διαφορετικό από το προηγούμενο, αφού ο “Τακτακαλάς” είναι σαφώς πιο ποιοτική ομάδα και το βαρύ 4-0 από την ΑΕΚ την προηγούμενη αγωνιστική, είναι απλά μία… κακή παρένθεση.

Γι΄ αυτό και οι “γαλαζοκίτρινοι” θα πρέπει να παρουσιάσουν ένα αγωνιστικό πρόσωπο ανάλογο της πρόσφατης… “διαβολοβδομάδας”, για να μπορέσουν να προσθέσουν ακόμα τρεις βαθμούς στο ενεργητικό τους και να επιστρέψουν στην πρώτη θέση, ρίχνοντας τον Απόλλωνα που νίκησε την Παρασκευή (11/12) τη Δόξα, στη 2η.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε την Παρασκευή, με τον Κυπροποιημένο τεχνικό της ΑΕΛ να ανακοινώνει αποστολή με 20 παίκτες.

Εκτός έμειναν οι Κυριάκου, Έουλερ, Μαέ, Μπουνόζα, Μεντόγεβιτς και ο τιμωρημένος λόγω κίτρινων καρτών, Τόρες.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, κείμενο που λέει "VS 1930 90XPONIA SQUAD LIST 1. VOZINHA 11. DANILO 2. PROCEK 12, ADAMOVIC 3. KERAVNOS 13, PAPAFOTIS 4. SANTOS 14. RIERA 5. TEIXEIRA 15. KONSTANTINIDES 6. KERKEZ 16. BABIC # RASO 17. MAJDEVAC 8. MELANARKITIS 18. ZDRAVKOVSKI 9, A. AVRAAM 19. GHAZARYAN 10. ANTONIOU M. 20. EFSTATHIOU #aelvoly"

Στο αντίπαλο “στρατόπεδο”, η βαριά ήττα από την ΑΕΚ πείσμωαε τους “μαυροπράσινους”, οι οποίοι θέλουν κόντρα στην ΑΕΛ να επιστρέψουν στις καλές εμφανίσεις και τα θετικά αποτελέσματα, για να παραμείνουν στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Ο Κώστας Σεραφείμ δούλεψε πολύ με τους παίκτες του στις τελευταίες προπονήσεις για να διορθώσει τις… “ανορθογραφίες” του αγώνα με την ΑΕΚ, δίνοντας έμφαση στην ανασταλτική λειτουργία της ομάδας, αλλά και στο κομμάτι της τακτικής, επιδιώκοντας να “μπλοκάρει” τη φορμαρισμένη ΑΕΛ, ούτως ώστε να μην της επιτρέψει να κάνει το παιχνίδι της.

Παράλληλα, δεν θα… αδιαφορήσει για το επιθετικό κομμάτι, αφού ο Ολυμπιακός δεν θα παίξει κατενάτσιο με στόχο να “αποδράσει” με την ισοπαλία, αλλά θα επιδιώξει να κάνει τη ζημιά στους “γαλαζοκίτρινους” με “όπλο” τις φαρμακερές του αντεπιθέσεις, για να αυξήσει τις πιθανότητες του για βαθμολογικό κέρδος, ήτοι ισοπαλία ή νίκη.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε την Παρασκευή (11/12), με τον Κύπριο τεχνικό να παίρνει στην αποστολή 21 ποδοσφαιριστές.

Να προσθέσουμε βέβαια, ότι με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Ολυμπιακός απόψε, ενημέρωσε ότι μέλος της ποδοσφαιρικής ομάδας έχει βρεθεί θετικός στο ιό Covid-19 και αύριο το πρωί, όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα θα περάσει από εξετάσεις.

Όπως γίνεται αντιληπτό, υπάρχει αναστάτωση στην ομάδα, αλλά και αγωνία για τα αποτελέσματα…

Εικόνα

The post Πανέτοιμη για νέα νίκη και επιστροφή στην κορυφή η ΑΕΛ – Πίστη στον Ολυμπιακό για κέρδος στη Λεμεσό appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top