ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Οκταήμερη κράτηση για την 57χρονη για υπόθεση διατήρησης οίκου ανοχής

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Οκταήμερη κράτηση για την 57χρονη για υπόθεση διατήρησης οίκου ανοχής

Οκταήμερη κράτηση για την 57χρόνη.

Διάταγμα οκταήμερης κράτησης εξέδωσε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας εναντίον 57χρονης, που συνελήφθη χθες για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διατήρησης οίκου ανοχής, αποζείν από κέρδη πορνείας, συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και πλημμελήματος και αδικημάτων κατά παράβαση του Νόμου περί παρεμπόδισης και καταπολέμησης της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Η 57χρονη συνελήφθη χθες κατά τη διάρκεια έρευνας της Αστυνομίας σε κτήριο στη Λευκωσία, μετά από αξιολόγηση πληροφορίων για λειτουργία οίκου ανοχής.

Με την είσοδο των αστυνομικών στο κτήριο εντοπίστηκαν έξι γυναίκες, μεταξύ των οποίων και η 57χρονη, να να βρίσκονται σε δωμάτια με πελάτες.

Η 57χρονη συνελήφθη αφού φέρεται να ήταν η υπεύθυνη του χώρου, ενώ οι άλλες πέντε κοπέλλες μεταφέρθηκαν σε καταφύγιο για πιθανά θύματα εμπορίας προσώπων.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η ΚΔ θα ενταχθεί μέχρι το 2026 στη Ζώνη του Σένγκεν» - Όσα είπε για Κυπριακό, Δημογραφικό και ηλεκτρικό ρεύμα

ΠτΔ: «Η ΚΔ θα ενταχθεί μέχρι το 2026 στη Ζώνη του Σένγκεν» - Όσα είπε για Κυπριακό, Δημογραφικό και ηλεκτρικό ρεύμα

Τη διαβεβαίωση ότι μέχρι το τέλος του 2025 θα έχουν ολοκληρωθεί όλα τα τεχνικά ζητήματα, έτσι ώστε η Κυπριακή Δημοκρατία να ενταχθεί το 2026 στη Ζώνη του Σένγκεν, έδωσε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.