Google Play Store Apple Store
World News Media Themasports lifenewscy Socialista
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Οκταήμερη κράτηση για την 57χρονη για υπόθεση διατήρησης οίκου ανοχής

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Οκταήμερη κράτηση για την 57χρονη για υπόθεση διατήρησης οίκου ανοχής

Οκταήμερη κράτηση για την 57χρόνη.

Διάταγμα οκταήμερης κράτησης εξέδωσε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας εναντίον 57χρονης, που συνελήφθη χθες για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διατήρησης οίκου ανοχής, αποζείν από κέρδη πορνείας, συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και πλημμελήματος και αδικημάτων κατά παράβαση του Νόμου περί παρεμπόδισης και καταπολέμησης της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Η 57χρονη συνελήφθη χθες κατά τη διάρκεια έρευνας της Αστυνομίας σε κτήριο στη Λευκωσία, μετά από αξιολόγηση πληροφορίων για λειτουργία οίκου ανοχής.

Με την είσοδο των αστυνομικών στο κτήριο εντοπίστηκαν έξι γυναίκες, μεταξύ των οποίων και η 57χρονη, να να βρίσκονται σε δωμάτια με πελάτες.

Η 57χρονη συνελήφθη αφού φέρεται να ήταν η υπεύθυνη του χώρου, ενώ οι άλλες πέντε κοπέλλες μεταφέρθηκαν σε καταφύγιο για πιθανά θύματα εμπορίας προσώπων.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αρχές Οκτωβρίου οι συζητήσεις για αναθεώρηση του Εθνικού Κατώτατου Μισθού - Οι παράγοντες που θα ληφθούν υπόψη

Ξεκίνησε η ανέγερση των φοιτητικών εστιών στην παλιά Λευκωσία - Τι θα περιλαμβάνουν - Δείτε πως θα μοιάζουν

Χάος στα σχολεία της Πάφου λόγω υπερπληθυσμού – Μάθημα μέχρι και σε… λυόμενες αίθουσες - «Δεν έχουν ούτε air-condition ούτε τίποτε»

Μεθυσμένη γυναίκα μπήκε σε μονόδρομο - Αρνήθηκε να δώσει δείγμα και επιτέθηκε σε αστυνομικό

Τρόμος σε φούρνο στη Λευκωσία: Ληστής απείλησε υπάλληλο με μαχαίρι για να του δώσει τα χρήματα της ταμειακής

Τα τρία χαρακτηριστικά του κρατικού προϋπολογισμού - Η ανάλυση του ΥΠΟΙΚ πριν το Υπουργικό



Απάντηση Μητσοτάκη στον Ερντογάν, εκτός συζήτησης τα δύο κράτη

Απάντηση Μητσοτάκη στον Ερντογάν, εκτός συζήτησης τα δύο κράτη

Τη γραμμή της σύνεσης και των χαμηλών τόνων θα συνεχίσουν να ακολουθούν Λευκωσία και Αθήνα, επενδύοντας στη δύναμη του διεθνούς δικαίου, κτίζοντας συνέργειες, κυρίως στον ευρωπαϊκό χώρο για την προώθηση των εθνικών θεμάτων. Το Κυπριακό βρίσκεται ψηλά στις προτεραιότητες της Αθήνας, όπως διαβεβαίωσε ο Ελληνας πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος συναντήθηκε αργά χθες βράδυ με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top