Όχι στον Παναθηναϊκό, διετές στη Φενέρ ο Ζοτς

Όχι στον Παναθηναϊκό, διετές στη Φενέρ ο Ζοτς

Σύμφωνα με τουρκικό δημοσίευμα, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς απάντησε αρνητικά σε πρόταση του Παναθηναϊκού και θα υπογράψει νέο διετές συμβόλαιο με τη Φενέρμπαχτσε.

Οπως αναφέρει η τουρκική ιστοσελίδα sporx.com, ο Παναθηναϊκός επικοινώνησε με τον Σέρβο προπονητή αλλά πήρε την αρνητική του απάντηση για να επιστρέψει στο τριφύλλι.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή μετά το τέλος του Ντούσκο Ιβάνοβιτς και χτύπησε σύμφωνα με τους Τούρκους την πόρτα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, αλλά αυτός την έκλεισε λόγω της πρόσφατης συμπεριφοράς του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στα αποδυτήρια των διαιτητών στην αναμέτρηση με την ΤΣΣΚΑ, αλλά και στο τελευταίο περιστατικό με τον Σπανούλη.

Πάντως, αυτή δεν μοιάζει να είναι τόσο αληθοφανής εξήγηση... Ο Ζοτς αναμένεται να υπογράψει νέο διετές συμβόλαιο με την τουρκική ομάδα και θα πάρει τέσσερα εκατομμύρια ευρώ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα κίνηση Γκουτέρες για το Κυπριακό - «Θα εξαντλήσει κάθε περιθώριο»

Νέα κίνηση Γκουτέρες για το Κυπριακό - «Θα εξαντλήσει κάθε περιθώριο»

Ο Γενικός Γραμματέας των ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, έχει στο μυαλό του συγκεκριμένες κινήσεις για το αμέσως επόμενο διάστημα, ανέφερε, την Τρίτη, ο διαπραγματευτής της ελληνοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου, σε συζήτηση στο πλαίσιο του Cyprus Forum, στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE