Όχι στον Παναθηναϊκό, διετές στη Φενέρ ο Ζοτς

Όχι στον Παναθηναϊκό, διετές στη Φενέρ ο Ζοτς

Σύμφωνα με τουρκικό δημοσίευμα, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς απάντησε αρνητικά σε πρόταση του Παναθηναϊκού και θα υπογράψει νέο διετές συμβόλαιο με τη Φενέρμπαχτσε.

Οπως αναφέρει η τουρκική ιστοσελίδα sporx.com, ο Παναθηναϊκός επικοινώνησε με τον Σέρβο προπονητή αλλά πήρε την αρνητική του απάντηση για να επιστρέψει στο τριφύλλι.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή μετά το τέλος του Ντούσκο Ιβάνοβιτς και χτύπησε σύμφωνα με τους Τούρκους την πόρτα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, αλλά αυτός την έκλεισε λόγω της πρόσφατης συμπεριφοράς του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στα αποδυτήρια των διαιτητών στην αναμέτρηση με την ΤΣΣΚΑ, αλλά και στο τελευταίο περιστατικό με τον Σπανούλη.

Πάντως, αυτή δεν μοιάζει να είναι τόσο αληθοφανής εξήγηση... Ο Ζοτς αναμένεται να υπογράψει νέο διετές συμβόλαιο με την τουρκική ομάδα και θα πάρει τέσσερα εκατομμύρια ευρώ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν ανεβάζουν ρυθμούς: Εβδομαδιαίες συναντήσεις και ορόσημο η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ

Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν ανεβάζουν ρυθμούς: Εβδομαδιαίες συναντήσεις και ορόσημο η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ

Σε πιο εντατική φάση περνούν οι επαφές για το Κυπριακό, μετά τη μακρά συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν, κατά την οποία συμφωνήθηκε οι δύο πλευρές να έχουν πλέον τουλάχιστον μία συνάντηση την εβδομάδα, ακόμη και συχνότερα εφόσον κριθεί αναγκαίο.

BEST OF TOTHEMAONLINE