Όχι στον Παναθηναϊκό, διετές στη Φενέρ ο Ζοτς

Όχι στον Παναθηναϊκό, διετές στη Φενέρ ο Ζοτς

Σύμφωνα με τουρκικό δημοσίευμα, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς απάντησε αρνητικά σε πρόταση του Παναθηναϊκού και θα υπογράψει νέο διετές συμβόλαιο με τη Φενέρμπαχτσε.

Οπως αναφέρει η τουρκική ιστοσελίδα sporx.com, ο Παναθηναϊκός επικοινώνησε με τον Σέρβο προπονητή αλλά πήρε την αρνητική του απάντηση για να επιστρέψει στο τριφύλλι.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή μετά το τέλος του Ντούσκο Ιβάνοβιτς και χτύπησε σύμφωνα με τους Τούρκους την πόρτα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, αλλά αυτός την έκλεισε λόγω της πρόσφατης συμπεριφοράς του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στα αποδυτήρια των διαιτητών στην αναμέτρηση με την ΤΣΣΚΑ, αλλά και στο τελευταίο περιστατικό με τον Σπανούλη.

Πάντως, αυτή δεν μοιάζει να είναι τόσο αληθοφανής εξήγηση... Ο Ζοτς αναμένεται να υπογράψει νέο διετές συμβόλαιο με την τουρκική ομάδα και θα πάρει τέσσερα εκατομμύρια ευρώ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Τα προβλήματα της οικονομίας, η αναπτυξιακή πορεία της Κύπρου, η μείωση του δημόσιου χρέους, τα χαμηλά ποσοστά ανεργίας αλλά και οι πρωτοβουλίες για επαναπατρισμό Κυπρίων ταλαντούχων επαγγελματιών, αποτέλεσαν μεταξύ άλλων τα βασικά σημεία αναφοράς σε βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE