Όχι στον Παναθηναϊκό, διετές στη Φενέρ ο Ζοτς

Όχι στον Παναθηναϊκό, διετές στη Φενέρ ο Ζοτς

Σύμφωνα με τουρκικό δημοσίευμα, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς απάντησε αρνητικά σε πρόταση του Παναθηναϊκού και θα υπογράψει νέο διετές συμβόλαιο με τη Φενέρμπαχτσε.

Οπως αναφέρει η τουρκική ιστοσελίδα sporx.com, ο Παναθηναϊκός επικοινώνησε με τον Σέρβο προπονητή αλλά πήρε την αρνητική του απάντηση για να επιστρέψει στο τριφύλλι.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή μετά το τέλος του Ντούσκο Ιβάνοβιτς και χτύπησε σύμφωνα με τους Τούρκους την πόρτα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, αλλά αυτός την έκλεισε λόγω της πρόσφατης συμπεριφοράς του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στα αποδυτήρια των διαιτητών στην αναμέτρηση με την ΤΣΣΚΑ, αλλά και στο τελευταίο περιστατικό με τον Σπανούλη.

Πάντως, αυτή δεν μοιάζει να είναι τόσο αληθοφανής εξήγηση... Ο Ζοτς αναμένεται να υπογράψει νέο διετές συμβόλαιο με την τουρκική ομάδα και θα πάρει τέσσερα εκατομμύρια ευρώ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπόθεση «Σάντυ»: Κλείνει το ενδεχόμενο διορισμού ποινικών ανακριτών η Κυβέρνηση - Στη Νομική Υπηρεσία ο φάκελος

Υπόθεση «Σάντυ»: Κλείνει το ενδεχόμενο διορισμού ποινικών ανακριτών η Κυβέρνηση - Στη Νομική Υπηρεσία ο φάκελος

Εκτός συζήτησης τίθεται πλέον το ενδεχόμενο διορισμού ανεξάρτητου ποινικού ανακριτή για την υπόθεση Σάντη, με το Υπουργικό Συμβούλιο να αποσύρεται από οποιαδήποτε περαιτέρω εμπλοκή στην ανακριτική διαδικασία, ενώ τα πορίσματα της Europol, αναμένονται άμεσα, ακόμη και εντός των επόμενων ημερών. Σύμφωνα με αρμόδιες πηγές για το θέμα, το FBI βρίσκεται σε συνεχή συνεργασία με την Αστυνομία.

BEST OF TOTHEMAONLINE