ΚΥΠΡΟΣ

Γιόρτασε με Τιμούρ ο όμιλος παλαιμάχων Λευκωσίας!

Γιόρτασε με Τιμούρ ο όμιλος παλαιμάχων Λευκωσίας!

Σε μια σεμνή τελετή που πραγματοποιήθηκε στις 29/4/2015, στην αίθουσα δεξιώσεων ´´Στοά´´, στη Λευκωσία, ο Ποδοσφαρικός Όμιλος Παλαιμάχων Λευκωσίας, γιόρτασε τα 20 χρόνα του και ανανέωσε την υπόσχεση του για συνέχιση της κοινωνικής του δράσης και προσφοράς.

Παλιές δόξες του Κυπριακού ποδοσφαίρου, μέλη του Ομίλου, έδωσαν μαζικά το παρών τους στην επετειακή εορταστική εκδήλωση και όλοι μαζί σέ ένα ευχάριστο οικογενειακό περιβάλλον, ξανάζησαν όμορφες ποδοσφαιρικές στιγμές από το παρελθόν.

Τους ´´εορτάζοντες´´ παλαίμαχους ποδοσφαιριστές, καλωσόρισε ο πρόεδρος του Ομίλου, Πέπης Ιακώβου, ο οποίος αναφέρθηκε στή πλούσια δράση και προσφορά του Ομίλου στις ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού και ευχαρίστησε τα μέλη για την ανιδιοτελή συμμετοχή τους στις δραστηριότητες του Ομίλου.

Είπε χαρακτηριστικά ´´ οι επιδιώξεις του Ομίλου μας δεν περιορίζονται μονάχα στα αθλητικά δρώμενα αλλά και σε κοινωνική προσφορά ιδιαίτερα τους νέους μας. Συγχαρητήρια στα μέλη και τους φίλους μας χάριν των οποίων επήλθε η αναγνώριση και καταξίωση του Ομίλου μας από την πολιτεία, την αθλητική οικογένεια και την κοινωνία γενικότερά´.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην Επίσημη Χορηγό του Ομίλου και συνδιοργανωτή της εκδήλωσης, φίλαθλη εταιρεία Carlsberg και είπε χαρακτηριστικά ´´ Ευχαριστούμε την Carlsberg που από την ημέρα της ίδρυσης του Ομίλου μας, βρίσκεται σταθερά δίπλα μας για μια εικοσαετία και στηρίζει όλες τις δραστηριότητες μας. Η βοήθεια της είναι σημαντική και εκτιμητέα´´. Ευχαριστίες εξέφρασε επίσης πρός τον ΟΠΑΠ, Cyta, ΚΟΑ και όλους όσοι στηρίζουν και ενισχύουν καθοιανδήποτε τρόπο τον Όμιλο.

Εκ μέρους του Υπουργού Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, υπό την αιγίδα του οποίου τελούσε η εκδήλωση ( δεν παρέστη λόγω έκτακτης υπερεσιακής υποχρέωσης), χαιρετισμό απηύθυνε ο Σύμβουλος του και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Πανίκος Καψός, ο οποίος συνεχάρη τον Όμιλο για την 20ετή προσφορά του και του ευχήθηκε καλή συνέχεια στο ευάρεστο έργο που επιτελούν.

Την εκδήλωση χαιρέτισε και ο αντιπρόεδρος του ΚΟΑ, κ Κλεάνθης Γεωργιάδης, ο οποίος αφού συγχάρηκε τον Όμιλο, αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Κυπριακό ποδόσφαιρο και στη βοήθεια που προσφέρει η πολιτεία στο δημοφιλή άθλημα και ευχήθηκε όπως οι ομάδες μας χρησιμοποιούν περισσότερους Κύπριους ,ούτως ώστε όταν αποχωρήσουν από την ενεργό δράση, να αυξηθεί ο αριθμός των μελών του Ομίλου. Χαιρετισμό απηύθηνε επίσης και ο Διευθυντής Δημοσίων Σχέσεων της επίσημης χορηγού του Ομίλου,φίλαθλης εταιρειας Carlsberg, Aντρέας Σμυρίλλης, ο οποίος συνεχάρη τον πρόεδρο και το ΔΣ του Ομίλου για το κοινωνικό έργο που επιτελουν. Ανάφερε χαρακτηριστικά. ´´ Η εικοσαετής δράση σας στα κοινωνικά δρώμενα του τόπου, έχει αναδείξει το ανθρώπινο πρόσωπο του ποδοσφαίρου και έχει δώσει το δικό της στίγμα και έβαλε τη δική της σφραγίδα στο μαζικότερο και πλέον αγαπητό άθλημα στο τόπο, από μια διαφορετική έπαλξη και γήπεδο.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στους παλαίμαχους που είχαν την τύχη και την τιμή να αγωνιστούν στα κατεχόμενα γήπεδα μας, αλλά και στους νεότερους που μας χάρισαν διεθνείς περιφανείς νίκες. Τόνισε χαρακτηριστικά ´´Υπηρετήσατε με ανιδιοτέλια, αναδείξατε και προβάλατε επαξια το Κυπριακο ποδόσφαιρο, τόσο στη Κύπρο όσο και στο εξωτερικό, σας ευχαριστούμε και σας ευγνωμονούμέ´. Και κατέληξε λέγοντας ´´μέσα στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του Ομίλου Φώτος Φωτιάδης, του οποίου η Carlsberg αποτελεί μέλος, θα συνεχίσουμε να είμαστε συμπαραστάτες και αρωγοί στο έργο σας´´.

Στη συνέχεια βραβεύτηκαν οι πιο κάτω παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές για την πολύχρονη και πολύτιμη προσφορά τους στο Κυπριακό και Ευρωπαικό ποδόσφαιρο: Κωστάκης Γιαννουρής, Βασίλης Πρωτοπαπάς, Γεώργιος Λουκά, Νώντας Χριστινάκης, Αντρέας Χαρίτου, Νίκος Παντζιαράς, Μαρίνος Σατσιάς, Κώστας Καιάφας και Αντρέας Ματσουκάρης. Ξεχωριστές ήταν οι βραβεύσεις του Μιχάλη Κωνσταντίνου, Γκουστάβο Μαντούκα και Τιμούρ Κετσπάγια, για τη συνολική προσφορά τους στο Κυπριακό και Ευρωπαικό ποδόσφαιρο. Και οι τιμώμενοι ευχαρίστησαν τον Όμιλο για τη τιμητική βράβευση και του ευχήθηκαν καλή συνέχεια στις δραστηριότητες του. Βραβεύτηκαν επίσης , ο Φίλιππος Σταύρου Πλατινί, για τη δημιουργία και πρωτότυπου και μοναδικού μουσείου ´´ Πλατινί´´, ο Φίλιππος Γιαπατός για τη διαχρονική στήριξη του στον Όμιλο Παλαιμάχων , η αθλητικογράφο, Στέλλα Σωκράτους για την πολύχρονη και πολύτιμη προσφορά της στο Κυπριακό ποδόσφαιρο, το Σωματείο Δρομέων ¨Περικλής Δημητρίού´´ για την Παγκύπρια και Πανελλήνια προσφορά του στον αθλητισμό και ο Παγκύπριος Αντιναρκωτικός Σύνδεσμος για το σημαντικό έργο που επιτελεί στη Κυπριακή Κοινωνία και τη μεγάλη προσφορά του στη νεολαία.

Τέλος ο Όμιλος βράβευσε τρείς εκλεκτούς καλλιτέχνες, ανθρώπους του θεάτρου και φίλους του ποδοσφαίρου, για την πολύτιμη προσφορά τους στα καλλιτεχνικά και πολιτιστικά δρώμενα του τόπου, αναδεικνύοντας έτσι την ευαισθησία του και εκτίμηση που τρέφει στον καλλιτεχνικό κόσμο και τον πολιτισμό. Τον Κωνσταντίνου, Αντρέα Αργυρίδη και Στέλιο Καυκαρίδη.

Και οι τρείς καλλιτέχνες εξέφρασαν την ευαρέσκεια τους για την τιμητική βράβευση, ενώ δήλωσαν θιασώτες του καλού και ποιοτικού ποδοσφαίρου. Τέλος ευχήθηκαν ευόδωση των στοχων και προσδοκιών του Ομίλου. Η εκδήλωση έκλεισε με φαγητό, μουσική . Παρουσιαστής της εκδήλωσης ήταν ο Νίκος Τσιαλής, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και μέλος της ΕΑΚ.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Μεγάλη Εβδομάδα: Tα πάθη του Κυρίου, μέχρι την Σταύρωση και την Ανάσταση - Οι Ιερές ακολουθίες και τα τροπάρια

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες

Ιωάννα Μαλέσκου: Υπέρλαμπρη στην πρεμιέρα της - Στο πλευρό της Μικρούτσικος και Τάσος Τρύφωνος - Δείτε βίντεο



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top