Ηλία: «Λυπημένος… Το θετικό είναι…» – Τι είπε για τον Ηλία Χαραλάμπους

Ηλία: «Λυπημένος… Το θετικό είναι…» – Τι είπε για τον Ηλία Χαραλάμπους

Ο Κύπριος επιθετικός του Εθνικού Άχνας, Μάριος Ηλία, μετά το εκτός έδρας 0-0 με την ΕΝΠ δήλωσε τα εξής στη Cytavision: 

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια της ομάδας μου, ήμασταν καλύτεροι και αξίζαμε τη νίκη, είμαι λυπημένος που πήραμε μόνο τον ένα βαθμό. Το θετικό είναι ότι βρίσκουμε ευκαιρίες, έτσι είναι το ποδόσφαιρο, συνεχίζουμε για το επόμενο παιχνίδι. Ο κ. Ηλίας είναι ένας προπονητής που θέλει να δουλέψει, μας έδειξε πόσο πολύ θέλει να πετύχει και μας το μετάδωσε και σε εμάς. Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μου και πιστεύω ότι θα πετύχουμε την παραμονή μας στην κατηγορία».

 

The post Ηλία: «Λυπημένος… Το θετικό είναι…» – Τι είπε για τον Ηλία Χαραλάμπους appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σοκαριστικές φωτογραφίες από το τροχαίο στη Δρομολαξιά – Σε σοβαρή κατάσταση ο μοτοσικλετιστής – Πώς σημειώθηκε η σύγκρουση

Σοκαριστικές φωτογραφίες από το τροχαίο στη Δρομολαξιά – Σε σοβαρή κατάσταση ο μοτοσικλετιστής – Πώς σημειώθηκε η σύγκρουση

Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως για το σοβαρό τροχαίο που σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης (28/11), γύρω στις 7:15, στον παλαιό δρόμο Δρομολαξιάς–Λάρνακας, στην περιοχή Δρομολαξιάς.

BEST OF TOTHEMAONLINE