Η κακοκαιρία έφερε και παρατράγουδα - Χωρίς ρεύμα περιοχή της Λάρνακας

Η κακοκαιρία έφερε και παρατράγουδα - Χωρίς ρεύμα περιοχή της Λάρνακας

Κίτρινη προειδοποίηση εξέδωσε χθες το απόγευμα το Τμήμα Μετεωρολογίας , με ισχύ απο τις 5 τα ξημερώματα Δευτέρας εως και τις 4 το απόγευμα.

Οι δυνατοί άνεμοι δημιούργησαν προβλήματα σε περιοχή των Λιβαδιών (απο την πλευρά του Λυκείου) όπου απο τις 5 το πρωί είναι χωρίς ρεύμα.

Η διακοπή του ρεύματος σύμφωμα με την ΑΗΚ μέχρι και τις 6.30 το πρωί δεν είχε αποκατασταθεί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE