Τμ.Μετεωρολογίας: Κίτρινη προειδοποίηση για βροχές και καταιγίδες

Τμ.Μετεωρολογίας: Κίτρινη προειδοποίηση για βροχές και καταιγίδες

Κίτρινη προειδοποίηση για βροχές και καταιγίδες με ισχύ από τις 5 τα ξημερώματα σήμερα μέχρι τις 4 το απόγευμα εξέδωσε η Μετεωρολογική Υπηρεσία Κύπρου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, κατά το διάστημα αυτό αναμένεται να σημειωθούν βροχές κατά διαστήματα και μεμονωμένες καταιγίδες.

Η συνολική βροχόπτωση δυνατό να ξεπεράσει τοπικά τα 50 χιλιοστόμετρα σε χρονική διάρκεια 6 ωρών, σημειώνεται στην ανακοίνωση της Υπηρεσίας.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θωρακίζεται» η Κύπρος με αποθέματα σιτηρών για 45 ημέρες - Τι ανακοίνωσε ο Χριστοδουλίδης

«Θωρακίζεται» η Κύπρος με αποθέματα σιτηρών για 45 ημέρες - Τι ανακοίνωσε ο Χριστοδουλίδης

Η Κυβέρνηση προχωρεί στην εξασφάλιση στρατηγικών αποθεμάτων σιτηρών, ικανών να καλύψουν τις ανάγκες της χώρας για περίοδο 45 ημερών, ανέφερε ο πρόεδρος Χριστοδουλίδης. Σημείωσε πως οι συγκεκριμένες ποσότητες, θα είναι ανεξάρτητες από τα αποθέματα που διατηρούνται για εμπορικούς σκοπούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE