ΚΥΠΡΟΣ - ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Αποφάσισαν το κλείσιμο οδοφραγμάτων οι κατοχικές αρχές

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Αποφάσισαν το κλείσιμο οδοφραγμάτων οι κατοχικές αρχές

Έκτακτα μέτρα για περιορισμό εξάπλωσης του κορωνοιού αποφάσισαν στα Κατεχόμενα, που αυτό συνεπάγεται και με το κλείσιμο των  οδοφραγμάτων.

Συγκεκριμένα όπως μεταδίδεται τα οδοφράγματα θα κλείσουν για 10 μέρες από αύριο (15/12), μέχρι την μέρα των Χριστουγέννων (25/12).

Σύμφωνα με τα τουρκοκυπριακά μέσα αυτό επηρεάζει και όσους εργάζονται στις ελεύθερες περιοχές, ενώ αναμένεται να κλείσουν καφετέριες, καζίνο και εστιατόρια, ενώ απαγορεύονται πάρτι και οι κοινωνικές εκδηλώσεις μέχρι την 1η Ιανουαρίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη - Ερχιουρμάν για το Κυπριακό

«Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη - Ερχιουρμάν για το Κυπριακό

Την Τρίτη, 27 Οκτωβρίου, στις 09:00 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί η επόμενη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών.

BEST OF TOTHEMAONLINE