ΚΥΠΡΟΣ - ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Αποφάσισαν το κλείσιμο οδοφραγμάτων οι κατοχικές αρχές

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Αποφάσισαν το κλείσιμο οδοφραγμάτων οι κατοχικές αρχές

Έκτακτα μέτρα για περιορισμό εξάπλωσης του κορωνοιού αποφάσισαν στα Κατεχόμενα, που αυτό συνεπάγεται και με το κλείσιμο των  οδοφραγμάτων.

Συγκεκριμένα όπως μεταδίδεται τα οδοφράγματα θα κλείσουν για 10 μέρες από αύριο (15/12), μέχρι την μέρα των Χριστουγέννων (25/12).

Σύμφωνα με τα τουρκοκυπριακά μέσα αυτό επηρεάζει και όσους εργάζονται στις ελεύθερες περιοχές, ενώ αναμένεται να κλείσουν καφετέριες, καζίνο και εστιατόρια, ενώ απαγορεύονται πάρτι και οι κοινωνικές εκδηλώσεις μέχρι την 1η Ιανουαρίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αννίτα Δημητρίου: «Θα είμαι υποψήφια στις Προεδρικές» – Νέα δεδομένα στον ΔΗΣΥ

Αννίτα Δημητρίου: «Θα είμαι υποψήφια στις Προεδρικές» – Νέα δεδομένα στον ΔΗΣΥ

Τη δική της υποψηφιότητα για τις Προεδρικές εκλογές ανακοίνωσε η Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου, λίγες ώρες μετά την εξαγγελία του Αβέρωφ Νεοφύτου ότι θα διεκδικήσει επίσης την Προεδρία της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE