ΠΑΦΟΣ: Χειροπέδες σε 27χρονο - Μαρτυρία τον θέλει να έκλεψε ποδήλατο κοπέλας

ΠΑΦΟΣ: Χειροπέδες σε 27χρονο - Μαρτυρία τον θέλει να έκλεψε ποδήλατο κοπέλας

Υπό κράτηση τέθηκε 27χρονος για υπόθεση κλοπής ποδηλάτου ιδιοκτησίας εργαζόμενης στην Πάφο. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στις 9 Δεκεμβρίου του 2020 καταγγέλθηκε από μια κοπέλα ότι κλάπηκε το ποδήλατο της αξίας 350 ευρώ το οποίο είχε σταθμεύσει σε χώρο στάθμευσης πίσω από την καφετέρια που εργάζεται στην Κάτω Πάφο. 

Για την υπόθεση μετά από περαιτέρω εξετάσεις προέκυψε μαρτυρία εναντίον δύο προσώπων  ηλικίας 27 ετών και 19 ετών.

Η Αστυνομία προχώρησε  στις 18:30 το απόγευμα της Δευτέρας στην σύλληψη του 27χρονου ο οποίος τέθηκε υπό κράτηση  ενώ καταζητεί  τον 19χρονο.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από την αστυνομική διεύθυνση Πάφου.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Πυρετός διπλωματικών επαφών ενόψει της καθόδου Ολγίν - Αύριο το νέο τετ α τετ Χριστοδουλίδη και Έρχιουρμαν

Κυπριακό: Πυρετός διπλωματικών επαφών ενόψει της καθόδου Ολγίν - Αύριο το νέο τετ α τετ Χριστοδουλίδη και Έρχιουρμαν

Σε τροχιά εντατικών διπλωματικών διεργασιών εισέρχεται το Κυπριακό, με το ενδιαφέρον να στρέφεται στις επαφές που πραγματοποιούνται ενόψει της κρίσιμης καθόδου στην Κύπρο της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE