ΟΔΗΓΟΙ - ΠΡΟΣΟΧΗ: Καταρρακτώδης βροχή στον δρόμο - Πολύ περιορισμένη η ορατότητα

ΟΔΗΓΟΙ - ΠΡΟΣΟΧΗ: Καταρρακτώδης βροχή στον δρόμο - Πολύ περιορισμένη η ορατότητα

Στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λεμεσού στην περιοχή Σκαρίνου και στον αυτοκινητόδρομο Καλού Χωρίου - Κοφίνου από το Αλεθρικό μέχρι την Κοφίνου, λόγω καταρρακτωδών βροχών η ορατότητα είναι πολύ περιορισμένη. 

Επίσης, στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου, παρά την Επισκοπή έχουν παρατηρηθεί κατολισθήσεις πετρών και όγκων χώματος. 

Οι οδηγοί προτρέπονται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες και να έχουν τα φώτα πορείας τους αναμμένα.   

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE