ΚΥΠΡΟΣ: Χειροπέδες σε δυο πρόσωπα για τα επεισόδια στον ΔΙΑ - Στους πέντε ο συνολικός αριθμός

ΚΥΠΡΟΣ: Χειροπέδες σε δυο πρόσωπα για τα επεισόδια στον ΔΙΑ - Στους πέντε ο συνολικός αριθμός

Σε άλλες δύο συλλήψεις προχώρησε χθες η Αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης αδικημάτων της παράνομης συνάθροισης, οχλαγωγίας μετά την προκήρυξη, πρόκλησης ανησυχίας και παραβάσεις των Διαταγμάτων του Περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμου, που διαπράχθηκαν στη Λευκωσία, την περασμένη Πέμπτη, 10 Δεκεμβρίου, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης διαμαρτυρίας.

Πρόκειται για 45χρονο και 41χρονο, εναντίον των οποίων εκκρεμούσαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Με τις δύο νέες συλλήψεις, ο αριθμός των συλλήψεων για τη συγκεκριμένη υπόθεση ανέβηκε στους πέντε. Τρία άλλα πρόσωπα είχαν συλληφθεί τις προηγούμενες μέρες και εναντίον τους καταχωρήθηκε υπόθεση στο Δικαστήριο.

45χρονος και 41χρονος, αναμένεται σήμερα να οδηγηθούν ενώπιον Δικαστηρίου, ώστε να καταχωρηθεί υπόθεση εναντίον τους.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Moody’s: «Συνεχίζουμε με την ίδια σοβαρότητα… Να διαφυλάξουμε όσα πετύχαμε»

ΠτΔ για Moody’s: «Συνεχίζουμε με την ίδια σοβαρότητα… Να διαφυλάξουμε όσα πετύχαμε»

Ως μία ουσιαστική εξέλιξη με σαφή πολιτική και οικονομική σημασία για τη χώρα μας χαρακτήρισε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης την επιβεβαίωση της Πιστοληπτικής Ικανότητας της Κυπριακής Δημοκρατίας και Διατήρηση της Προοπτικής της, από το Διεθνή Οίκο Αξιολόγησης «Moody’s».

BEST OF TOTHEMAONLINE