«ΧΡΥΣΑ» ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ: Διάκριση από τις Αρχές στις έρευνες – Προειδοποίηση για άλλους

«ΧΡΥΣΑ» ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ: Διάκριση από τις Αρχές στις έρευνες – Προειδοποίηση για άλλους

Όπως πρώτο το ThemaOnline σας ενημέρωσε, έχουν πραγματοποιηθεί σήμερα Τρίτη 15 Δεκεμβρίου έρευνες σε δικηγορικά γραφεία μετά από εντάλματα που εκδόθηκαν από το πόρισμα Καλογήρου.

Δύο μέτρα και δύο σταθμά από τις Αρχές για το πόρισμα Καλογήρου, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται εύλογα ερωτηματικά, για το γεγονός ότι ενώ στο πόρισμα Καλογήρου αναφέρονται τόσο το γραφείο Ανδρέα Δημητριάδη ΔΕ.ΠΕ. στη Πάφο, όσο και το γραφείο Χάρη Κυριακίδη ΔΕ.ΠΕ. στη Λάρνακα, έχουν επιλέξει να ερευνήσουν μόνο το γραφείο του Χάρη Κυριακίδη ΔΕ.ΠΕ.

Σύμφωνα ωστόσο με το Υπουργείο Εσωτερικών, το γραφείο Ανδρέα Δημητριάδη ΔΕ.ΠΕ. στη Πάφο, ήταν πάροχος για 272 πολιτογραφήσεις και ενώ στο εν λόγω πόρισμα έχουν αναφερθεί και άλλα δικηγορικά γραφεία και λογιστικά, οι αρχές έχουν επιλέξει να ερευνήσουν μόνο το συγκεκριμένο γραφείο στη Λάρνακα.

Το γεγονός αυτό από μόνο του προκαλεί την κοινή γνώμη καθότι δεν διενεργήθηκαν έρευνες ταυτόχρονα σε όλους όσους αναφέρονται στο πόρισμα Καλογήρου, με αποτέλεσμα οι υπόλοιποι πλέον να είναι και προετοιμασμένοι για ενδεχόμενες έρευνες και…ο νοών νοήτω.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μέτρησαν τα κουκιά τους στην Πινδάρου- Τι κρύβεται πίσω από την απόσυρση-σοκ Αννίτας και ποιος κερδίζει

ΔΗΣΥ: Μέτρησαν τα κουκιά τους στην Πινδάρου- Τι κρύβεται πίσω από την απόσυρση-σοκ Αννίτας και ποιος κερδίζει

Στην πολιτική, πέρα από τις δημόσιες τοποθετήσεις και τις διακηρύξεις περί ενότητας, υπάρχει πάντοτε και η αριθμητική. Και στον Δημοκρατικό Συναγερμό φαίνεται πως οι πρωταγωνιστές μέτρησαν τα κουκιά τους, προτού η Αννίτα Δημητρίου ανακοινώσει την απόφασή της να αποσυρθεί από την κούρσα για το προεδρικό χρίσμα του 2028.