Θα είναι ο Γιώργος Λιανός ο παρουσιαστής του Survivor; Τι απαντά για Acun και Τανιμανίδη

Θα είναι ο Γιώργος Λιανός ο παρουσιαστής του Survivor; Τι απαντά για Acun και Τανιμανίδη

Ο Γιώργος Λιανός δεν θέλησε να πει σχεδόν τίποτα για το Survivor, καθώς όπως τόνισε δεν υπάρχει ακόμα επίσημη ανακοίνωση από το κανάλι και την παραγωγή.

«Δεν έχω ιδέα αν θα είμαι ο παρουσιαστής του Survivor. Μακάρι να είχα κάτι να σας πω. Αλλά η αλήθεια είναι ότι από τη στιγμή που δεν έχει γίνει επίσημη ανακοίνωση από το κανάλι και από την παραγωγή, εγώ δεν μπορώ να πάρω κάποια πρωτοβουλία. Κάποιες λεπτομέρειες τις ξέρω, αλλά θα μου επιτρέψετε να τις κρατήσω για τον εαυτό μου προς το παρόν. Ακυρώθηκε η χθεσινή μας συνάντηση, η οποία θα γίνει σήμερα. Με τον Σάκη, ασχέτως τι γίνεται στα επαγγελματικά, είμαστε φίλοι και θα παραμείνουμε φίλοι, αυτό είναι δεδομένα, έχουμε μια ιδιαίτερη σχέση μεταξύ μας.

Το μόνο που έχω στην ατζέντα μου αυτή τη στιγμή είναι στις 26 Γενάρη γύρισμα για το Voice. Είναι ακόμα τέσσερα live, δύο cross battles, ο ημιτελικός και ο τελικός. Δεν θα πονοκεφαλιάσω εγώ με αυτό, θα το βρουν τα παιδιά της παραγωγής και με κάποιο τρόπο θα το λύσουν. Ο Σάκης με τον Ατζούν έχουν πολύ καλή σχέση», είπε ο Γιώργος Λιανός.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Η δεύτερη μέρα της Συνόδου Κορυφής στη Λευκωσία - Στο επίκεντρο Μέση Ανατολή και προϋπολογισμός ΕΕ

LIVE: Η δεύτερη μέρα της Συνόδου Κορυφής στη Λευκωσία - Στο επίκεντρο Μέση Ανατολή και προϋπολογισμός ΕΕ

Στο Συνεδριακό Κέντρο της Λευκωσίας συνεχίζονται σήμερα οι εργασίες του άτυπου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στο πλαίσιο της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ. Αρχικά στο μικροσκόπιο τίθεται ο μακροπρόθεσμος προϋπολογισμός της Ένωσης για την περίοδο 2028-2034. Οι ηγέτες συζητούν σχετικά με το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο, με έμφαση στους νέους ίδιους πόρους και τις πηγές εσόδων. Δείτε ζωντανά όλες τις εξελίξεις από το ThemaOnline