Εισήγηση ΝΙΚΟΛΑ για επιστροφή του κόσμου…

Εισήγηση ΝΙΚΟΛΑ για επιστροφή του κόσμου…

Ο πρώην παίχτης της Ομόνοιας και της ΑΕΚ Λάρνακας Νικόλας Γεωργίου, στην τηλεοπτική του συνέντευξη στον Capital, ανάφερε μεταξύ άλλων, πως οι υπεύθυνοι θα πρέπει να σκεφτούν το ενδεχόμενο επιστροφής του κόσμου στις κερκίδες. 

“Σε κάποιες χώρες, απ’ ότι διαβάζουμε, σιγά-σιγά ανοίγουν οι κερκίδες. Ίσως πρέπει να το εξετάσουμε αυτό και στην Κύπρο. Να επιστρέφει σιγά – σιγά ο κόσμος στα γήπεδα, μέσα στον Γενάρη”.

The post Εισήγηση ΝΙΚΟΛΑ για επιστροφή του κόσμου… appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η ώρα των καθαρών θέσεων πριν από το τεστ Γκουτέρες-Ανάμεσα στις κόκκινες γραμμές και το παράθυρο της διπλωματίας

Κυπριακό: Η ώρα των καθαρών θέσεων πριν από το τεστ Γκουτέρες-Ανάμεσα στις κόκκινες γραμμές και το παράθυρο της διπλωματίας

Το Κυπριακό βρίσκεται ξανά μπροστά σε μια κρίσιμη καμπή. Όχι μόνο λόγω της επικείμενης παρουσίας του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών στην Κύπρο, αλλά κυρίως επειδή πίσω από τη νέα διπλωματική κινητικότητα διαμορφώνεται μια συζήτηση για το περιεχόμενο, τη μορφή και τα όρια μιας ενδεχόμενης νέας προσπάθειας επίλυσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE