Ο Ν. Παπαδόπουλος επιμένει για «διαφάνεια» και «κάθαρση» - Έδωσε Βίντεο στη δημοσιότητα από το γραφείο του

Ο Ν. Παπαδόπουλος επιμένει για «διαφάνεια» και «κάθαρση» - Έδωσε Βίντεο στη δημοσιότητα από το γραφείο του

Ο Νικόλας Παπαδόπουλος, παρά τον αυτοπεριορισμό του, δηλώνει από το πρωί πως το ΔΗΚΟ δεν κάνει πίσω στη θέση του για καταψήφιση, μεταφέροντας την ευθύνη στην κυβέρνηση του ΔΗΣΥ.

Όπως θα δείτε, ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ προέβει σε δημόσια τοποθέτηση, με βίντεο που ανάρτησε στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Στην εν λόγω ανάρτηση λέει:  
«Το Δημοκρατικό Κόμμα εκφράζει την απαίτηση της κοινωνίας για έλεγχο, διαφάνεια και κάθαρση. Εμείς ζητάμε το αυτονόητο: να δώσει η κυβέρνηση τους φακέλους των πολιτογραφήσεων στην Ελεγκτική Υπηρεσία, για να γίνει ο απαραίτητος και νενομισμένος έλεγχος.

Εμείς έχουμε αποδεχθεί τη συμβιβαστική πρόταση του τέως Γενικού Εισαγγελέα, κ. Κώστα Κληρίδη. Δεν έχει παρα και η κυβέρνηση να αποδεχθεί αυτή την πρόταση, για να ξεπεράσουμε αυτή την πολιτειακή κρίση.

Αλλιώς, αποκλειστικά υπεύθυνη για την καταψήφιση του Κρατικού Προϋπολογισμού θα είναι η κυβέρνηση του ΔΗΣΥ. Δική της απόφαση, δική της η ευθύνη».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

TEASER: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης μιλάει αποκλειστικά στο ThemaOnline μέσα από το προεδρικό αυτοκίνητο- Όλη η συνέντευξη, Παρασκευή στις 10:00

TEASER: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης μιλάει αποκλειστικά στο ThemaOnline μέσα από το προεδρικό αυτοκίνητο- Όλη η συνέντευξη, Παρασκευή στις 10:00

Για πρώτη φορά, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, παραχώρησε συνέντευξη μέσα από το προεδρικό αυτοκίνητο, στη διαδρομή προς την Πάφο, αποκλειστικά στο ThemaOnline.

BEST OF TOTHEMAONLINE