ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σαββίδης: «Ήρθε η σειρά μου για να κατηγορήσει ο κ. Παπαχαραλάμπους-Θα παραδώσω κι’ άλλα πορίσματα»

Σαββίδης: «Ήρθε η σειρά μου για να κατηγορήσει ο κ. Παπαχαραλάμπους-Θα παραδώσω κι’ άλλα πορίσματα»

Στον Super Sport Fm, μίλησε το μέλος της Επιτροπής και Δεοντολογίας Προστασίας Αθλητισμού, Χάρης Σαββίδης και μεταξύ άλλων, πως δεν επικοινωνεί με τον πρόεδρο, Ανδρέα Παπαχαραλάμπους, αλλά και πως όταν συσταθεί νέα επιτροπή θα παραδώσει κι’ άλλα πορίσματα.

Οι δηλώσεις του:

«Αν με κατηγορεί ή όχι δεν θέλω να μπω σε αντιπαραθέσεις. Το τι γίνεται είναι γνωστό, το τι γίνεται με τον αθλητισμό. Την μια φταίνε οι παράγοντες με επιστολές για χασαμπουλιά, την άλλοι οι Αθλητικογράφοι, μετά τα μέλη της Επιτροπής… φαίνεται ότι τώρα ήρθε και η σειρά μου. Κανείς δεν με ενημέρωσε γι’ αυτό. Λέει κατόπιν αιτήματος, όμως, δεν αναφέρει πουθενά για ελλείψεις».

Γιατί ζήτησε πίσω το πόρισμα από την Γενική Εισαγγελία ο κ. Παπαχαραλάμπους; «Δεν γνωρίζω αν υπάρχει σκοπιμότητα και τί έγινε. Όταν το πόρισμα ολοκληρώθηκε και το έδωσα στην Επιτροπή, δεν συμμετείχε η κ. Γεωργιάδου. Εγώ όφειλα να απέχω. Οι τρεις συνεδρίασαν και ομόφωνα υιοθέτησαν το πόρισμα στην ολότητα και την επόμενη παραδόθηκε στην Εισαγγελία. Αυτό που λέει για το πόρισμα έχει ελλείψεις πραγματικά δεν ξέρω τι να του απαντήσω. Γιατί δεν με ενημέρωσε; Δεν ξέρω».

Αν υπάρχει επικοινωνία με το κ. Παπαχαραλάμπους: «Όχι καμία. Κάνω υπομονή σεβόμενος πλήρως αυτούς που με διόρισαν, διότι υπάρχει ενδιαφέρον από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας και μας κάλεσε και πήγαμε οι τρεις όχι, όμως, ο κ. Παπαχαραλάμπους».

Αν ισχύουν οι παραιτήσεις των άλλων μελών της Επιτροπής: «Ναι. Κι εγώ έθεσα στην διάθεση του προέδρου της Δημοκρατία της παραίτηση μου, όμως, δεν έγινε κάτι και συνεχίζω την δουλειά μου. Πραγματικά σας λέω έχουν πλήρη γνώση αυτοί που πρέπει. Αυτό που με λυπεί πραγματικά και γνωρίζω από πρώτο χέρι είναι ότι αρκετός κόσμος, όταν κατάλαβε ότι μπορεί ν’ αξιοποιηθεί η οποιαδήποτε πληροφορία άνοιξε κανάλι επικοινωνίας μαζί μου».

Aν διασώζεται η κατάσταση: «Είμαι ερευνών λειτουργός, συνεχίζω να δουλεύω και με αθλητικούς παράγοντες ξέρουν και επικοινωνούν μαζί μου έχουμε συχνή επαφή και είμαι έτοιμος εκεί που υπάρχουν αδικήματα να πάρουν το δρόμο τους».

Αν υπάρχουν κι’ άλλες περιπτώσεις: «Ναι, εφόσον συσταθεί επιτροπή θα παραδώσω κι άλλα πορίσματα».

The post Σαββίδης: «Ήρθε η σειρά μου για να κατηγορήσει ο κ. Παπαχαραλάμπους-Θα παραδώσω κι’ άλλα πορίσματα» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Ανάβουν φλας από σήμερα πέντε νέες κάμερες τροχαίας στη Λεμεσό - Δείτε σε ποια σημεία

Μεγάλη Εβδομάδα: Tα πάθη του Κυρίου, μέχρι την Σταύρωση και την Ανάσταση - Οι Ιερές ακολουθίες και τα τροπάρια

Υποβάλλονται σήμερα οι υποψηφιότητες για Κοινοτάρχες και Κοινοτικούς Συμβούλους



Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Τον λόφο του προεδρικού ανεβαίνουν το απόγευμα τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, σε μία συνεδρία πολύ σημαντική τόσο για τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, όσο και για τους υπουργούς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top