Bachelor: Η συγκινητική ανάρτηση του Παναγιώτη Βασιλάκου για τη Ραφαέλα λίγη ώρα μετά την αποχώρησή της

Bachelor: Η συγκινητική ανάρτηση του Παναγιώτη Βασιλάκου για τη Ραφαέλα λίγη ώρα μετά την αποχώρησή της

Στην τελική ευθεία έχει μπει το «The Bachelor», καθώς απόψε θα προβληθεί ο ημιτελικός και αύριο ο μεγάλος τελικός. Στο επεισόδιο που παρακολουθήσαμε το βράδυ της Τετάρτης έφυγε μία ακόμη κοπέλα.

Ο λόγος για τη Ραφαέλα, η οποία δεν κατάφερε να λάβει κόκκινο τριαντάφυλλο. Η ίδια ξέσπασε σε κλάματα και στενοχωρήθηκε πολύ, ωστόσο έδειξε να σέβεται την επιλογή του Παναγιώτη Βασιλάκου.

Λίγη ώρα μετά την προβολή της τηλεοπτικής αποχώρησης της Ραφαέλας, ο Παναγιώτης Βασιλάκος την αποχαιρέτησε με δύο φωτογραφίες και ένα τρυφερό μήνυμα στο Instagram.

«Ραφαέλα είσαι ένας Άγγελος ,έχεις μια υπέροχη ψυχή ! Σου εύχομαι να πραγματοποιήσεις κάθε σου όνειρο!! Για εμένα θα είσαι πάντα το τριαντάφυλλο της πρώτης εντύπωσης...» έγραψε ο Παναγιώτης Βασιλάκος στον προσωπικό του λογαριασμό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Δημοσκόπηση SIGMA: Μήνυμα πίεσης στο κομματικό σύστημα-Βελτίωση δεικτών για κυβέρνηση και ΠτΔ

Δημοσκόπηση SIGMA: Μήνυμα πίεσης στο κομματικό σύστημα-Βελτίωση δεικτών για κυβέρνηση και ΠτΔ

Σε μια κρίσιμη καμπή για το πολιτικό σκηνικό της Κύπρου, η δημοσκόπηση του Sigma αποκαλύπτει τις τάσεις που διαμορφώνονται στην πρόθεση ψήφου, με τα παραδοσιακά κόμματα να δέχονται πιέσεις και νέους σχηματισμούς να διεκδικούν ρόλο ρυθμιστή.

BEST OF TOTHEMAONLINE