ΚΥΠΡΟΣ-VAR: Ανάλυση φάσεων από τμήμα διαιτησίας – Όχι πέναλτι αλλά έμμεσο στο Ομόνοια-Πάφος! (ΒΙΝΤΕΟ)

ΚΥΠΡΟΣ-VAR: Ανάλυση φάσεων από τμήμα διαιτησίας – Όχι πέναλτι αλλά έμμεσο στο Ομόνοια-Πάφος! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μετά τη διεξαγωγή των αγώνων της 14ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος CYTA, της πρώτης που εφαρμόστηκε το VAR, το τμήμα Διαιτησίας της ΚΟΠ αφού ανέλυσε τις περιπτώσεις που χρησιμοποιήθηκε το σύστημα και αξιολόγησε τις αποφάσεις που λήφθησαν,  κατέληξε στα παρακάτω συμπεράσματα:

 

ΔΟΞΑ-ΑΠΟΛΛΩΝ 32ο λεπτό: Μετά την πτώση του επιθετικού του Απόλλωνα εντός της περιοχής πέναλτι της Δόξας ο διαιτητής αποφάσισε τη συνέχιση του παιχνιδιού καταλογιζόντας απο τέρματος λάκτισμα.Ο VAR αφου έλεγξε για πιθανό πέναλτι  επιβεβαίωσε την αρχική σωστή απόφαση του διαιτητή για συνέχιση του παιχνιδιού.

 
Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γιώργος Μαζωνάκης: Πήγε για πλασμαφαίρεση και υπέστη ανακοπή- Σοκ από τον αιφνίδιο θάνατό του

Γιώργος Μαζωνάκης: Πήγε για πλασμαφαίρεση και υπέστη ανακοπή- Σοκ από τον αιφνίδιο θάνατό του

Σοκ προκαλεί ο αιφνίδιος θάνατος του Γιώργου Μαζωνάκη σε ηλικία 54 ετών, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο δημοφιλής τραγουδιστής υπέστη ανακοπή ενώ βρισκόταν σε ιδιωτικό παθολογικό ιατρείο στο Κολωνάκι, όπου είχε μεταβεί για προγραμματισμένη θεραπεία πλασμαφαίρεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE