ΚΥΠΡΟΣ-VAR: Ανάλυση φάσεων από τμήμα διαιτησίας – Όχι πέναλτι αλλά έμμεσο στο Ομόνοια-Πάφος! (ΒΙΝΤΕΟ)

ΚΥΠΡΟΣ-VAR: Ανάλυση φάσεων από τμήμα διαιτησίας – Όχι πέναλτι αλλά έμμεσο στο Ομόνοια-Πάφος! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μετά τη διεξαγωγή των αγώνων της 14ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος CYTA, της πρώτης που εφαρμόστηκε το VAR, το τμήμα Διαιτησίας της ΚΟΠ αφού ανέλυσε τις περιπτώσεις που χρησιμοποιήθηκε το σύστημα και αξιολόγησε τις αποφάσεις που λήφθησαν,  κατέληξε στα παρακάτω συμπεράσματα:

 

ΔΟΞΑ-ΑΠΟΛΛΩΝ 32ο λεπτό: Μετά την πτώση του επιθετικού του Απόλλωνα εντός της περιοχής πέναλτι της Δόξας ο διαιτητής αποφάσισε τη συνέχιση του παιχνιδιού καταλογιζόντας απο τέρματος λάκτισμα.Ο VAR αφου έλεγξε για πιθανό πέναλτι  επιβεβαίωσε την αρχική σωστή απόφαση του διαιτητή για συνέχιση του παιχνιδιού.

 
Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανάσταση στο καθήκον: Οι «αφανείς ήρωες» που θυσιάζουν το δικό τους Πάσχα για τη δική μας ασφάλεια

Ανάσταση στο καθήκον: Οι «αφανείς ήρωες» που θυσιάζουν το δικό τους Πάσχα για τη δική μας ασφάλεια

Την ώρα που οι καμπάνες ηχούν χαρμόσυνα σε κάθε γωνιά της Κύπρου και οι οικογένειες συγκεντρώνονται γύρω από τις εκκλησίες ή το γιορτινό τραπέζι, μια άλλη κατηγορία ανθρώπων βιώνει το Άγιο Φως μέσα από τη στολή και την ευθύνη.

BEST OF TOTHEMAONLINE