ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Xειροπέδες στον 35χρονο δράστη - Τραυμάτισε σοβαρά 36χρονο για διαφωνίες που αφορούσαν τον προϋπολογισμό

Xειροπέδες στον 35χρονο δράστη - Τραυμάτισε σοβαρά 36χρονο για διαφωνίες που αφορούσαν τον προϋπολογισμό

Χειροπέδες πέρασε η Αστυνομία στον 35χρονο που καταζητείτο από την Λεμεσό για τον τραυματισμό 36χρονου με την οποίο είχαν διαφορές σχετικά με τον κρατικό προϋπολογισμό του 2021.

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 13:00 το μεσημέρι της Πέμπτης (17/12), η Αστυνομία εντόπισε και συνέλαβε τον 35χρονο δράστη, ο οποίος αναμένεται να οδηγηθεί για κατάθεση.

Θυμίζουμε ότι στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, με πολυτραυματική αμνησία και κάκωση κεφαλής, νοσηλεύεται 36χρονος ο οποίος τραυματίστηκε έπειτα από συμπλοκή.

Το περιστατικό συνέβη στις 7.30 χθες το βράδυ όταν ο 36χρονος  φέρεται να διαφώνησε με 35χρονο, σε διαδικτυακή συζήτηση που είχαν μέσω facebook και αφορούσε τη στάση του ΕΛΑΜ για τον κρατικό προϋπολογισμό του 2021 στη Βουλή των Αντιπροσώπων. Οι δύο κανόνισαν να συναντηθούν σε ανοικτό χώρο στο Κολόσσι για να συζητήσουν τις διαφορές τους. 

Δράστης και θύμα μετέβησαν στο σημείο συνάντησης συνοδευόμενοι από φίλους τους.  Η συζήτηση εξελίχθηκε σε συμπλοκή  μεταξύ των διαφωνούντων και της παρέας τους, με αποτέλεσμα ο 36χρονος να τραυματιστεί σοβαρά και να διακομιστεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top