Ο Ηρακλής λίγο μετά το τέλος του τελικού διέγραψε όλες τις εικόνες με την σύντροφο του

Ο Ηρακλής λίγο μετά το τέλος του τελικού διέγραψε όλες τις εικόνες με την σύντροφο του

Λίγες ώρες μετά την μεγάλη νίκη του στο GNTM ο Ηρακλής αποφάσισε να διαγράψει όλες τις φωτογραφίες με την πρώην σύντροφο του Αγγελική. Εκείνη τον στήριξε πάρα πολύ στον μεγάλο τελικό ωστόσο ο Ηρακλής την βλέπει ως παρελθόν.

«Γενικά είδα όλο αυτό τον χαμό που έγινε μετά την οντισιόν. Τρελάθηκα. Ακόμη δεν το πιστεύω. Μου φάνηκε πολύ περίεργο. Το σκέφτηκα μέσα στο παιχνίδι και είπα και να μη νικήσω θα κάνω τις δουλειές.

Η συνέχεια στο lifenewscy (πατώντας εδώ)
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

«Η Κύπρος είναι αποφασισμένη να διασφαλίσει ότι η καινοτομία θα αποφέρει απτά οφέλη για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις», δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε γραπτή δήλωση με αφορμή εκδήλωσης στο Προεδρικό Μέγαρο, κατά την οποία παρουσιάστηκε η λειτουργία προγραμμάτων της Plug and Play Cyprus για νεοφυείς επιχειρήσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE