Η πριγκίπισσα έγινε… πανκ – Αγνώριστη η Charlene του Μονακό με το μισοξυρισμένο κεφάλι

Η πριγκίπισσα έγινε… πανκ – Αγνώριστη η Charlene του Μονακό με το μισοξυρισμένο κεφάλι

Η Charlene του Μονακό έχει νέο και προχωρημένο κούρεμα, διχάζοντας τον κόσμο.

Η 42χρονη πριγκίπισσα είναι πραγματικά αγνώριστη με το μισοξυρισμένο κεφάλι της και πολλοί έσπευσαν να της αποδώσουν τον χαρακτηρισμό «πανκ».

Η μητέρα δυο παιδιών έδειξε τη νέα της κουπ σε χριστουγεννιάτικο event στο παλάτι του Μονακό, αφήνοντας τον κόσμο άφωνο.

Στιλίστες και κομμωτές ανά την υφήλιο δεν χάρηκαν ωστόσο με τη νέα εμφάνισή της, αποκαλώντας το στιλ «απαίσιο». Άλλος είπε πως είναι σαν να έκαναν τα δυο δίδυμα της πριγκίπισσας, ηλικίας 6 ετών.

Παρά το γεγονός ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η πρώην ολυμπιακή κολυμβήτρια κόβει κοντά τα μαλλιά της, εδώ έχουμε το πιο τολμηρό κούρεμα που έκανε ποτέ γαλαζοαίματη της Ευρώπης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επιστολή-μήνυμα του ΔΗΚΟ προς τον Χριστοδουλίδη: Ανασχηματισμός, διορισμοί και βλέμμα στο 2028 - Στο Προεδρικό σήμερα η Γραμματεία του κόμματος

Η επιστολή-μήνυμα του ΔΗΚΟ προς τον Χριστοδουλίδη: Ανασχηματισμός, διορισμοί και βλέμμα στο 2028 - Στο Προεδρικό σήμερα η Γραμματεία του κόμματος

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι διεργασίες μεταξύ του ΔΗΚΟ και του Προεδρικού, μετά τη δημοσιοποίηση από την εφημερίδα Πολίτης της εμπιστευτικής επιστολής που απέστειλε ο πρόεδρος του κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος, προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη. Η υπόθεση, αποκτά πλέον ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα, καθώς νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι το απόγευμα η Γραμματεία του ΔΗΚΟ μεταβαίνει στο Προεδρικό Μέγαρο για άμεση συνάντηση, με τον Πρόεδρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE