ΕΛΛΑΔΑ - ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΟΚ: 12χρονος και 14χρονος σκότωσαν ηλικιωμένο για 250 ευρώ

ΕΛΛΑΔΑ - ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΟΚ: 12χρονος και 14χρονος σκότωσαν ηλικιωμένο για 250 ευρώ

Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη  ότι πίσω από τη δολοφονία ενός ηλικιωμένου άντρα στη Θεσσαλονίκη, είναι δυο μικρά παιδιά.


Ο 86χρονος, στις 2 Δεκεμβρίου, έπεσε θύμα ληστείας μέσα στο σπίτι του, μία μονοκατοικία στο κέντρο της πόλης με τους δράστες να τον χτυπούν και να χάνει τη ζωή του, μετά από μάχη τεσσάρων ημερών στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο.

Ο παππούς τους κατάλαβε, με αποτέλεσμα οι ανήλικοι να ορμήξουν πάνω του και να τον ξυλοκοπήσουν άγρια με μπουνιές, κλωτσιές και πολλά χτυπήματα στο κεφάλι. Στη συνέχεια του άρπαξαν περίπου 250 ευρώ και εξαφανίστηκαν. 

Ο άτυχος ηλικιωμένος μεταφέρθηκε σε άθλια κατάσταση στο Ιπποκράτειο με εγκεφαλική αιμορραγία. Οι γιατροί έδωσαν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή αλλά δυστυχώς ο 86χρονος κατέληξε μετά από 4 μέρες.

Από τις έρευνες προέκυψε ότι, πίσω από τη ληστεία και το έγκλημα κρύβονταν δυο παιδιά μόλις 12 και 14 ετών.

Όπως αποκαλύπτεται, ρόλο τσιλιαδόρου είχαν η 45χρονη γιαγιά των παιδιών και ο 40χρονος σύντροφός της.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης σάρωσαν τις κάμερες της περιοχής και μετά από 12 ημέρες κατάφεραν να ταυτοποιήσουν και στη συνέχεια να συλλάβουν τα παιδιά, που ομολόγησαν και περιέγραψαν όλο το σκηνικό της φρίκης.

Η σύλληψή τους έγινε στην Ανω Πόλη.

Πηγή: www.protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Δύσκολη η σημερινή μέρα - Στόχος η επανέναρξη συνομιλιών» - Όσα δήλωσε για κάθοδο Γκουτέρες

ΠτΔ: «Δύσκολη η σημερινή μέρα - Στόχος η επανέναρξη συνομιλιών» - Όσα δήλωσε για κάθοδο Γκουτέρες

Οι ήρωές μας ορίζουν το χρέος και την ευθύνη όλων μας να πράξουμε ό,τι είναι δυνατό για τον τερματισμό της τουρκικής κατοχής, δήλωσε, τη Δευτέρα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά την επιμνημόσυνη δέηση στον Τύμβο της Μακεδονίτισσας για τους πεσόντες αξιωματικούς και οπλίτες κατά την τουρκική εισβολή του 1974. Αναφερόμενος στην κάθοδο του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, υπογράμμισε ότι στόχος είναι η σύγκληση διευρυμένης διάσκεψης, κατά την οποία θα ανακοινωθεί η επανέναρξη των συνομιλιών από το σημείο όπου διακόπηκαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE