ΚΥΠΡΟΣ: Αυτοί είναι οι νέοι Βοηθοί Αρχηγών Αστυνομίας

ΚΥΠΡΟΣ: Αυτοί είναι οι νέοι Βοηθοί Αρχηγών Αστυνομίας

Στη θέση των δύο Βοηθών Αρχηγών Αστυνομίας προήχθησαν την περασμένη Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου, 2020, οι μέχρι πρότινος Ανώτεροι Αστυνόμοι Πανίκκος Αντωνίου και Χριστόφορος Μαυρομμάτης.

Οι προαγωγές των νέων Βοηθών Αρχηγών Αστυνομίας έγιναν στη βάση των εξουσιών που παρέχει στην Υπουργό Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως το άρθρο 16(1) και (3) του περί Αστυνομίας Νόμου 73(Ι)/2004 και σύμφωνα με τις πρόνοιες του Κανονισμού 3 των περί Αστυνομίας (Προαγωγές) Κανονισμών του 2004 (Κ.Δ.Π. 214/2004). 

Ο κ. Πανίκκος Αντωνίου, (τέως Διοικητής της ΜΜΑΔ) έχει αναλάβει καθήκοντα Βοηθού Αρχηγού Υποστήριξης και ο κ. Χριστόφορος Μαυρομμάτης, (τέως Διευθυντής του Τμήματος Καταπολέμησης Εγκλήματος Αρχηγείου Αστυνομίας) καθήκοντα Βοηθού Αρχηγού Διοίκησης.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΚΟ: Η νέα ισχύς του Νικόλα, το χαρτί Σενέκη, και η δεύτερη ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη

ΔΗΚΟ: Η νέα ισχύς του Νικόλα, το χαρτί Σενέκη, και η δεύτερη ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη

Η συνάντηση της ηγεσίας του ΔΗΚΟ το απόγευμα της Τετάρτης, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, δεν έλυσε τις διαφορές που έχουν συσσωρευτεί, τους τελευταίους μήνες. Αντίθετα, επιβεβαίωσε ότι η σχέση των δύο πλευρών περνά ίσως τη δυσκολότερη δοκιμασία της, από την έναρξη της συνεργασίας τους. Το γεγονός, ότι συμφωνήθηκε νέα συνάντηση μέσα στο επόμενο δεκαήμερο, δείχνει πως και οι δύο επιθυμούν να διατηρήσουν ανοιχτούς τους διαύλους επικοινωνίας. Το ερώτημα, ωστόσο, είναι κατά πόσο υπάρχει ακόμη το πολιτικό κεφάλαιο για μια πραγματική επανεκκίνηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE