ΚΥΠΡΟΣ: Σμίγουν οικογένειες φυλακισμένων Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά

ΚΥΠΡΟΣ: Σμίγουν οικογένειες φυλακισμένων Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά

Τη στήριξη της στους κρατουμένους και στις οικογένειες τους συνεχίζει να παρέχει η Διεύθυνση του Τμήματος Φυλακών, με πρόσθετες επισκέψεις και δώρα στα μικρά παιδιά ενόψει των εορτών. 

Η ανακοίνωση αναφέρει: 

H Διεύθυνση του Τμήματος Φυλακών ανακοινώνει ότι κατά τις πρόσθετες επισκέψεις των κρατουμένων τις εορτές (24.12.2020 ή 25.12.2020 ή 26.12.2020 ή 01.01.2021 ή 06.01.2021) στα πλαίσια της σύσφιξης των οικογενειακών δεσμών στο μέτρο που η πανδημία το επιτρέπει, για ακόμη μία χρονιά, θα προσφερθούν δώρα στα παιδιά, εγγόνια και άλλα παιδιά της οικογένειας των κρατουμένων ηλικίας μέχρι 16 ετών. 

Για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν τη διευθέτηση της επίσκεψης, τον αριθμό και τους επισκέπτες, παρακαλώ όπως γίνεται επικοινωνία τηλεφωνικώς στα τηλ. 22406257, 22406258.

Κατά τις πιο πάνω ημερομηνίες, δεν θα γίνεται παραλαβή ρουχισμού για κανένα κρατούμενο, εκτός στις περιπτώσεις των νεοεισερχόμενων, που προσέρχονται στο Τμήμα στις 23.12.2020 και μεταξύ των ημερομηνιών 28 – 31.12.2020.

Επίσης, κατά τη διάρκεια των επισκέψεων, θα συνεχίζουν να τηρούνται αυστηρά υγειονομικά μέτρα, για την προστασία όλων μας.       

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ουκρανία: Σε τεντωμένο σκοινί εν όψει της συνάντησης Πούτιν-Τραμπ – Ανοιχτό παράθυρο για τους Tomahawk

Ουκρανία: Σε τεντωμένο σκοινί εν όψει της συνάντησης Πούτιν-Τραμπ – Ανοιχτό παράθυρο για τους Tomahawk

Όσα διημείφθησαν χθες (17/10) μεταξύ Τραμπ και Ζελένσκι διατηρούν στο επίκεντρο του ουκρανικού ζητήματος τους πυραύλους Tomahawk, καθώς ο πρόεδρος των ΗΠΑ δεν απέκλεισε οριστικά και αμετάκλητα το ενδεχόμενο αποστολής τους στην Ουκρανία, γεγονός που δεν αποκλιμακώνει την σχετική ρωσο-αμερικανική ένταση.

BEST OF TOTHEMAONLINE