ΛΕΜΕΣΟΣ: Τριανταπέντε κιλά κάνναβης και πέραν των 300 κιλών εκρηκτικών υλών - Τέσσερις συλλήψεις

ΛΕΜΕΣΟΣ: Τριανταπέντε κιλά κάνναβης και πέραν των 300 κιλών εκρηκτικών υλών - Τέσσερις συλλήψεις

Τριανταπέντε κιλά κάνναβης και πέραν των 300 κιλών βεγγαλικών και εκρηκτικών υλών, εντόπισε και κατάσχεσε η Αστυνομία, μετά από συντονισμένη επιχείρηση της ΥΚΑΝ. Για την υπόθεση συνελήφθησαν τέσσερα πρόσωπα, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η ποσότητα των ναρκωτικών και μέρος των βεγγαλικών, εντοπίστηκαν σε αυτοκίνητο, το οποίο ανακόπηκε λίγο πριν το μεσημέρι σήμερα στη Λεμεσό, μετά από αξιολόγηση πληροφοριών που έφθασαν στην Αστυνομία για εμπορεία ναρκωτικών και εμπορεία βεγγαλικών. Συγκεκριμένα εντός του οχήματος εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 35 κιλά κάνναβης και ποσότητα βεγγαλικών και πυροτεχνημάτων, συνολικού βάρους 200 κιλών περίπου.

Ακολούθησε έρευνα σε αποθήκη στη Λεμεσό, όπου εντοπίστηκε αρχικά και κατασχέθηκε ποσότητα βεγγαλικών και πυροτεχνημάτων, βάρους 100 κιλών περίπου. Η έρευνα στην συγκεκριμένη αποθήκη βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη.

Για σκοπούς διευκόλυνση των ανακρίσεων, συνελήφθησαν με δικαστικά εντάλματα και τέθηκαν υπό κράτηση τέσσερα πρόσωπα ηλικίας 33, 35, 38 και 43 ετών.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λεμεσού) διερευνά την υπόθεση.

AΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η συνάντηση Ερχιουρμάν–Γκουτέρες και η επαναφορά του αδιεξόδου

Κυπριακό: Η συνάντηση Ερχιουρμάν–Γκουτέρες και η επαναφορά του αδιεξόδου

Η προγραμματισμένη για σήμερα, συνάντηση του κατοχικού ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες στη Νέα Υόρκη, επαναφέρει το Κυπριακό στο προσκήνιο της διεθνούς διπλωματίας. Παρά τις δηλώσεις καλής θέλησης, το πολιτικό υπόβαθρο της συνάντησης, αποτυπώνει περισσότερο μια σύγκρουση αφηγήσεων παρά μια ουσιαστική σύγκλιση.