ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Βίοι ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ για Νέα Σαλαμίνα και ΑΕΛ – Η μια για την κορυφή και η άλλη για να πάρει ανάσες

Βίοι ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ για Νέα Σαλαμίνα και ΑΕΛ – Η μια για την κορυφή και η άλλη για να πάρει ανάσες

Νέα Σαλαμίνα και ΑΕΛ διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο «Αμμόχωστος» για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος, το Σάββατο, 19/12 στις 16:00 σε ένα ματς με τις ομάδες να έχουν… βίους αντίθετους.

Οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται σε δυσμενή θέση και πρέπει να βρουν τους βαθμούς που θα τους βοηθήσουν να «ανασάνουν» και να τους δώσουν ψυχολογία. Στην έδρα της, η ομάδα του Σάββα Δαμιανού είναι «σκληρό καρύδι» και θέλει να… δείξει τα δόντια της και στην ΑΕΛ.

Μπορεί να μην κατάφερε να πάρει θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην ΑΕΚ, γνωρίζοντας την ήττα με 1-0, αλλά, στη Νέα Σαλαμίνα, δεν χάνουν την πίστη τους για κάτι καλό στον αγώνα του Σαββάτου.

Άπαντες, είναι αισιόδοξοι πως θα αλλάξει η κατάσταση που βρίσκονται αυτή τη στιγμή οι ερυθρόλευκοι, με την κακή βαθμολογική θέση. και ευελπιστούν η αρχή να γίνει κόντρα στην ομάδα της Λεμεσού.

Από την άλλη, η ΑΕΛ προέρχεται από… τρομερό φεγγάρι, και θέλει να πάρει τη νίκη για να πατήσει ξανά στην πρώτη θέση. Μπορεί με το τρίποντο να είναι ισόβαθμη με την Ανόρθωση, ωστόσο, οι γαλαζοκίτρινοι της Λεμεσού θα είναι στο ρετιρέ της βαθμολογίας, αφού επικράτησαν της Κυρίας στο μεταξύ τους ντέρμπι.

Τελευταία φορά που είδε την ήττα η ομάδα του Ντούσαν Κέρκεζ, ήταν την 10η αγωνιστική κόντρα στην Πάφο, και έκτοτε μετρά 3 σερί νίκες, ενώ δεν είχε παίξει στην 14η «στροφή», λόγω κρουσμάτων στον Ολυμπιακό.

Πάντως, την προηγούμενη φορά που οι γαλαζοκίτρινοι της Λεμεσού έδωσαν αγώνα, ήταν κόντρα στον Εθνικό Άχνας, «φιλοδωρώντας» τον με 5άρα πραγματοποιώντας εκπληκτική εμφάνιση και κάνοντας επίδειξη δύναμης.

Ο Κυπροβόσνιος κόουτς, γνωρίζει πως δεν θα έχει εύκολο… έργο η ομάδα του, καθώς, η Νέα Σαλαμίνα, ειδικά μέσα στην έδρα της, είναι δύσκολο εμπόδιο. Παρόλα αυτά, η ΑΕΛ πάει στο «Αμμόχωστος» έχοντας αδιαπραγμάτευτο στόχο το τρίποντο και τη συνέχεια στις καλές εμφανίσεις για να βάλει… πίεση στον Απόλλωνα που αγωνίζεται την Κυριακή (20/12), ελπίζοντας σε στραβοπάτημα του.

Με νίκη, εννοείται, πως οι παίκτες της ΑΕΛ θα συνεχίσουν να… βγάζουν φωτιές, έχοντας φτερά στα πόδια και ανεβασμένη ψυχολογία.

The post Βίοι ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ για Νέα Σαλαμίνα και ΑΕΛ – Η μια για την κορυφή και η άλλη για να πάρει ανάσες appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top