Πολύ πιθανόν κρύβεται η Ρωσία πίσω από την κυβερνοεπίθεση στις ΗΠΑ, δήλωσε ο Πομπέο

Πολύ πιθανόν κρύβεται η Ρωσία πίσω από την κυβερνοεπίθεση στις ΗΠΑ, δήλωσε ο Πομπέο

Η Ρωσία κρύβεται πολύ πιθανόν πίσω από την ευρεία κυβερνοεπίθεση που έπληξε τις ΗΠΑ, όπως και στόχους που βρίσκονται σε άλλες χώρες, δήλωσε χθες Παρασκευή ο Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Μάικ Πομπέο.

"Ηταν μια πολύ σημαντική επιχείρηση και πιστεύω ότι τώρα μπορούμε να πούμε με ιδιαίτερη σαφήνεια ότι οι Ρώσοι εμπλέκονται σε αυτήν τη δραστηριότητα", σημείωσε ο Αμερικανός Υπουργός Εξωτερικών κατά τη διάρκεια της εκπομπής του πολιτικού σχολιαστή Μαρκ Λεβίν, The Mark Levin Show.

Από ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Στόχος το 2028 να πωληθεί το πρώτο κυπριακό φυσικό αέριο στην Ευρώπη μέσω Αιγύπτου

ΠτΔ: Στόχος το 2028 να πωληθεί το πρώτο κυπριακό φυσικό αέριο στην Ευρώπη μέσω Αιγύπτου

Σημαντικές αποφάσεις που αφορούν την ανάπτυξη και παραγωγή του κυπριακού φυσικού αερίου, καθώς και θέματα που άπτονται της εσωτερικής διακυβέρνησης, λαμβάνει σήμερα το Υπουργικό Συμβούλιο, όπως ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την έναρξη της συνεδρίασης του Σώματος, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE