ΕΛΛΑΔΑ - ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΟ: Ασελγούσε στη 12χρονη κόρη της συντρόφου του για μήνες

ΕΛΛΑΔΑ - ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΟ: Ασελγούσε στη 12χρονη κόρη της συντρόφου του για μήνες

Άλλη μια σοκαριστική είδηση που προκαλέι αποτροπιασμό σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη, με πατριό που ασελγούσε στην 12χρονη κόρη της συντρόφου του.

Συγκεκριμένα, συνελήφθη την Παρασκευή 19/12 ένας 35χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Ιράκ, με ένταλμα που εκδόθηκε από τον τακτικό ανακριτή της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, καθώς, όπως προέκυψε από αστυνομική έρευνα, από τις αρχές Αυγούστου μέχρι τις αρχές Νοεμβρίου του 2020 προέβη στα αδικήματα της γενετήσιας πράξης και κατάχρησης ανήλικης σε ασέλγεια.

Ο 35χρονος, πατριός 12χρονης αλλοδαπής, υπηκόου Συρίας, φέρεται ότι προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος του κοριτσιού, εντός της οικίας στην οποία διέμενε με την ανήλικη και τη μητέρα της στην Άνω Πόλη.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συμπλοκή στη Λεμεσό: Στο νοσοκομείο 43χρονος με κατάγματα - Τέσσερις συλλήψεις

Συμπλοκή στη Λεμεσό: Στο νοσοκομείο 43χρονος με κατάγματα - Τέσσερις συλλήψεις

Γύρω στις 9 χθες το βράδυ, ένας 38χρονος, δύο 46χρονοι και ένας 43χρονος, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, συνεπλάκησαν μεταξύ τους, ενώ βρίσκονταν σε δρόμο της Λεμεσού.

BEST OF TOTHEMAONLINE