ΕΛΛΑΔΑ - ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΟ: Ασελγούσε στη 12χρονη κόρη της συντρόφου του για μήνες

ΕΛΛΑΔΑ - ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΟ: Ασελγούσε στη 12χρονη κόρη της συντρόφου του για μήνες

Άλλη μια σοκαριστική είδηση που προκαλέι αποτροπιασμό σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη, με πατριό που ασελγούσε στην 12χρονη κόρη της συντρόφου του.

Συγκεκριμένα, συνελήφθη την Παρασκευή 19/12 ένας 35χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Ιράκ, με ένταλμα που εκδόθηκε από τον τακτικό ανακριτή της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, καθώς, όπως προέκυψε από αστυνομική έρευνα, από τις αρχές Αυγούστου μέχρι τις αρχές Νοεμβρίου του 2020 προέβη στα αδικήματα της γενετήσιας πράξης και κατάχρησης ανήλικης σε ασέλγεια.

Ο 35χρονος, πατριός 12χρονης αλλοδαπής, υπηκόου Συρίας, φέρεται ότι προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος του κοριτσιού, εντός της οικίας στην οποία διέμενε με την ανήλικη και τη μητέρα της στην Άνω Πόλη.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στα άκρα οι Αστυνομικοί: Λευκή απεργία και θεαματικές διαμαρτυρίες εν μέσω της Προεδρίας – «Δεν θα γίνουν οι εκδηλώσεις μοχλός πίεσης» λέει ο Φυτιρής

Στα άκρα οι Αστυνομικοί: Λευκή απεργία και θεαματικές διαμαρτυρίες εν μέσω της Προεδρίας – «Δεν θα γίνουν οι εκδηλώσεις μοχλός πίεσης» λέει ο Φυτιρής

Σε τροχιά επικίνδυνης κλιμάκωσης εισέρχεται η αντιπαράθεση Κυβέρνησης – Αστυνομικών, με φόντο την περικοπή των υπερωριών και ενώ η Κύπρος ετοιμάζεται να αναλάβει την Προεδρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, παρουσία αρχηγών ξένων κρατών.

BEST OF TOTHEMAONLINE