ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο πιο ολοκληρωμένος φορ στην Κύπρο; Με μια λέξη: Κβιλιτάια!

Ο πιο ολοκληρωμένος φορ στην Κύπρο; Με μια λέξη: Κβιλιτάια!

Για να λέμε την αλήθεια στο άκουσμα του ονόματος Γκιόργκι Κβιλιτάϊα το περασμένο καλοκαίρι (και πιο πριν ακούστηκε φυσικά) για Ανόρθωση δεν έκανε… κλικ με τη μια. Πλέον όμως όλοι μιλάμε για τον καλύτερο και πιο ολοκληρωμένο φορ του κυπριακού πρωταθλήματος!

«Ακόμη ένας Γεωργιανός, λογικό με Τιμούρ, ας τον δούμε όμως πρώτα…», σκέφτηκαν πολλοί και εμείς μαζί τους… Με το που τον βλέπεις δεν σου γεμίζει το μάτι. Ψηλός με κάπως «άχαρα» χαρακτηριστικά, όχι αργός αλλά ούτε και γρήγορος, όχι δυνατός αλλά ούτε και αμελητέα ποσότητα.

Μόνο στην όψη δεν γεμίζει το μάτι που λέμε… Και μετά μπουμ! Πρώτο ματς με Απόλλωνα ήταν μέσα στη φάση του γκολ και έδειξε καλά στοιχεία, δεύτερο ματς μέσα στη Βασιλεία ήταν εξαιρετικός και συνέχισε από εκεί ακάθεκτος!

Έντεκα ματς, επτά γκολ και δύο ασίστ… μετά και ο 27χρονος Γεωργιανός φορ είναι μακράν η πιο πετυχημένη μεταγραφή της Ανόρθωσης και σίγουρα ο καλύτερος φορ του κυπριακού πρωταθλήματος.

Παρακολουθώντας κάποιος το παιχνίδι με την Πάφο θα τον έβλεπε… παντού. Πότε ρε ρόλο εξτρέμ να κλέβει μπάλα και να μοιράζει όπως στη φάση του νικητήριου γκολ που σέρβιρε στον Μαργκάσα.

Πότε στη μεσαία γραμμή να κρατάει την μπάλα σαν γνήσιο δεκάρι και να ανακουφίζει τους παίκτες του από την πίεση της Πάφου.

Πότε στο κόρνερ στο 90ο λεπτό να κερδίζει τουλάχιστον 3 λεπτά και στο τέλος να οδηγεί την ομάδα του στη νίκη.

Και πότε σαν φορ (που είναι και η δουλειά του) να κερδίζει μονομαχίες στον αέρα ή να κατεβάζει τις μπαλιές με το εξαιρετικό πρώτο άγγιγμα του.

Όπως μου είπε και ένας φίλος, γνωστός Ανορθωσιάτης μετά τον αγώνα με την Πάφο, σου δίνει την εντύπωση ότι μπορεί να παίξει στόπερ, κόφτης, δεκάρι και ότι άλλο θέλεις! Και είναι γεγονός ότι με την Πάφο τα έκανε σχεδόν όλα…

Η αλήθεια είναι, ότι ο Τιμούρ έχει ένα πραγματικό διαμάντι στα χέρια του, όμως θα χρειαστεί να βρει και άλλους πρωταγωνιστές σε αυτή την πορεία που κάνει για τον τίτλο γιατί ένας Κβιλιτάϊα μόνο δεν θα αντέξει μέχρι τέλους όσο καλός και εάν είναι.

The post Ο πιο ολοκληρωμένος φορ στην Κύπρο; Με μια λέξη: Κβιλιτάια! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας Ερσίν Τατάρ δήλωσε ότι η Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, πρότεινε σήμερα κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους μια τριμερή συνάντηση με τον ίδιο και τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, αλλά η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από τον ίδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top