ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με σοβαρότητα για τη νίκη και την επιστροφή στην κορυφή ο Απόλλωνας – Πίστη στον Ερμή για την… υπέρβαση

Με σοβαρότητα για τη νίκη και την επιστροφή στην κορυφή ο Απόλλωνας – Πίστη στον Ερμή για την… υπέρβαση

Το απόγευμα της Κυριακής (20/12, 16:00), ο Απόλλωνας υποδέχεται τον Ερμή στο Τσίρειο στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας και είναι το ακλόνητο φαβορί για τη νίκη, με την οποία θα επιστρέψει στην κορυφή της βαθμολογίας χωρίς συγκάτοικο.

Βέβαια, οι “κυανόλευκοι” ξέρουν πολύ καλά, ότι δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια στο φετινό πρωτάθλημα και πως αυτό το ματς δεν θα έχει καμία σχέση με εκείνο της 2ης αγωνιστικής, όπου έκαναν “περίπατο” στο “Αμμόχωστος”, συντρίβοντας τότε τους “φτεροπόδαρους” με 0-6, γι΄ αυτό και θα πρέπει να αντιμετωπίσουν τον αντίπαλο με τη δέουσα σοβαρότητα και προσοχή και χωρίς ίχνος υποτίμησης για να πετύχουν τον στόχο τους.

Ο Γιάννης Πετράκης γνωρίζει πολύ καλά τον Ερμή, τον έχει μελετήσει λεπτομερώς από τη μέρα που ανέλαβε τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας ο Μαρίνος Σατσιάς και ανέλυσε στους παίκτες του το πλάνο που θα ακολουθήσουν για να “ξεκλειδώσουν” την αντίπαλη άμυνα όσο το δυνατόν γρηγορότερα, για να απελευθερωθούν από το όποιο άγχος και την πίεση και να επιβάλουν το ρυθμό τους, προκειμένου να πάρουν εύκολα-δύσκολα τη νίκη και το πολύτιμο τρίποντο.

Ο Ελλαδίτης τεχνικός αντιμετωπίζει αρκετά αγωνιστικά προβλήματα, αφού δεν θα έχει στη διάθεση του, τους Γιοβάνοβιτς, Αγκίρε, Σακέτι, Λάρσον, Γκακπέ, Νταμπό και Βασιλείου.

Στο αντίπαλο “στρατόπεδο”, ο Ερμής παραμένει επτά ματς χωρίς νίκη, όμως στο διάστημα αυτό, μάζεψε πέντε βαθμούς από ισάριθμες ισοπαλίες και αναζητεί εναγωνίως μία μεγάλη νίκη που θα του δώσει βαθιά βαθμολογική ανάσα αλλά και ψυχολογική ώθηση ενόψει της συνέχειας.

Βέβαια, το έργο του κόντρα στον Απόλλωνα είναι εξαιρετικά δύσκολο και οι “φτεροπόδαροι” δεν τρέφουν αυταπάτες, όμως δύσκολο ήταν και κόντρα στην Ομόνοια στο ΓΣΠ και απέναντι στην Ανόρθωση στο “Αμμόχωστος” όπου πήραν δύο πόντους από ισάριθμες ισοπαλίες και θα μπορούσαν ακόμα και να κερδίσουν αυτά τα δύο παιχνίδια, δείχνοντας με τις εμφανίσεις τους ότι μπορούν να κοντράρουν στα ίσα οποιονδήποτε αντίπαλο.

Ο Μαρίνος Σατσιάς, ο οποίος μετά από πέντε ματς πρωταθλήματος στον πάγκο του Ερμή παραμένει αήττητος (σσ. ηττήθηκε μόνο στο κύπελλο από τη Νέα Σαλαμίνα) αλλά και χωρίς νίκη, προετοίμασε τους παίκτες του αγωνιστικά και πνευματικά για μία μάχη όπου άπαντες είναι αποφασισμένοι να παλέψουν με όλες τους τις δυνάμεις για το βαθμολογικό κέρδος.

Έδωσε έμφαση στο κομμάτι της τακτικής και στο πως θα περιορίσουν τα ατού του αντιπάλου και ζήτησε απ΄ όλους απόλυτη προσήλωση και πειθαρχία στο πλάνο του σε ολόκληρο το 90λεπτο.

Σημειώνουμε ότι είναι εκτός επιλογών του Κύπριου τεχνικού για το ματς με τον Απόλλωνα οι Κονέ, Κυριακίδης και Χολντ, οι οποίοι θα εκτίσουν ποινή μία αγωνιστικής λόγω κίτρινων καρτών.

Κυριακή, 20.12.2020

16:00 ΑΠΟΛΛΩΝ Λεμεσού Vs ΕΡΜΗΣ Αραδίππου
Στάδιο: ΤΣΙΡΕΙΟ
Διαιτητής: Φελλάς Κωνσταντίνος
Α΄ Βοηθός Διαιτητής: Λαζάρου Ιωάννης
Β΄ Βοηθός Διαιτητής: Γεωργίου Παύλος
4ος Διαιτητής: Κουμή Δημήτρης
VAR: Θεουλή Χρυσοβαλάντης
AVAR: Μαρίνου Μιχάλης
Παρατηρητής: Αργυρού Μιχάλης

The post Με σοβαρότητα για τη νίκη και την επιστροφή στην κορυφή ο Απόλλωνας – Πίστη στον Ερμή για την… υπέρβαση appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top