ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νίκησε και… άνοιξε «πόρτα» τετράδας η ΑΕΚ Λάρνακας

Νίκησε και… άνοιξε «πόρτα» τετράδας η ΑΕΚ Λάρνακας

Η ΑΕΚ Λάρνακας «άνοιξε πόρτα» τετράδας το Σάββατο στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Α΄ Κατηγορίας Γυναικών.

Οι «κιτρινοπράσινες» σε εξ αναβολής αγώνα για την 5η αγωνιστική επικράτησαν στο «ΚΙΤΙΟΝ» της Lemesos Volleyball με 3-0 σετ σε ένα ενδιαφέρον αγώνα που κράτησε 77’.

Την Τρίτη οι «κιτρινοπράσινες» για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος ταξιδεύουν στη Λευκωσία για να αντιμετωπίσουν την ισόβαθμή τους από το βράδυ του Σαββάτου Ανόρθωση σε ένα ντέρμπι τετράδας.

Η Lemesos Volleyball σε ένα ακόμα παιχνίδι ήταν αποτελεσματική, αλλά δεν βρήκε τον τρόπο να τελειώνει το σετ και έχασε.

Το παιχνίδι ήταν πολύ κλειστό με την ΑΕΚ να κερδίζει με όπλο και τη σταθερότητα που έδειξε.

Η ΑΕΚ ήταν ελαφρώς καλύτερη στο πρώτο σετ διατηρώντας προβάδισμα έως τριών πόντων 14-11.

Η Lemesos Volleyball ισοφάρισε 16-16 αλλά οι «κιτρινοπράσινες» προσπέρασαν ξανά 22-19, αλλά οι «ροζ» διατηρούσαν στενή επαφή με το σκορ 24-23, αλλά σε 26’ οι Λαρννακείς επιβλήθηκαν με 25-23 και προηγήθηκαν με 1-0 σετ.

Η ομάδα της Λάρνακας είχε καλύτερο ξεκίνημα και στο δεύτερο σετ όταν βρέθηκε μπροστά 06-04 και 08-06, άνκαι δεχόταν την πίεση της ομάδα της Λεμεσού.

Η ΑΕΚ προηγήθηκε και με τρεις 14-11 διατηρώντας τον ίδιο ρυθμό 17-14, με τον κόουτς της Lemesos Volleyball να δοκιμάζει διάφορα σχήματα. (Προέβη σε αλλαγές με τις αδελφές Bojianu και Λάσπου – Timihova).

Λεζ. Οι πετοσφαιρίστριες της ΑΕΚ και της Lemesos Volleyball αναμένουν την μπάλα στον αγώνα του Σταδίου «ΚΙΤΙΟΝ».

To σετ ήταν απόλυτα διεκδικήσιμο με τις Λαρνακείς να έχουν μικρό προβάδισμα. Η ΑΕΚ όμως στα τελικά στάδια του σετ ήταν ανώτερη προηγήθηκε 23-18 και ολοκλήρωσε το σετ με νίκη 25-19 σε 25’ και διαμόρφωσε το 2-0 σετ.

Στο τρίτο σετ η ΑΕΚ επιχείρησε να επιβληθεί και προηγήθηκε 09-04. Ωστόσο, η Lemesos Volleyball κατάφερε να «μαζέψει» τη διαφορά και ισοφάρισε 16-16 συνεχίζοντας τις αλλαγές.

Στην τελική ευθεία η ΑΕΚ ξέφυγε με τρεις πόντους 21-18 έστω και εάν η Lemesos Volleyball εξακολουθούσε να είναι κοντά στο σκορ. Η ΑΕΚ τελικά κατάφερε να κερδίσει με 25-21 το σετ σε 26’ και τον αγώνα με 3-0 σετ.

ΑΕΚ (Σ. ΤΣΑΓΓΑΡΙΔΟΥ- ΓΕΩΡΓΙΟΥ): LeMay, Στυλιανού, Χαραλάμπους, Δημητρίου, Χστζηπέτρου, Αριστείδου – Λίμπερο: Μοσφιλιώτη.

LEMESOS VOLLEYBALL (Α. ΣΠΥΡΟΥ): Τimihova, Kωνσταντινίδου, Azevedo, Λάσπου, Summer, Μιχαήλ –Λίμπερο: Α. Μιχαήλ – Αλλαγές: Σιδερά,R Bojianu, B. Bojianu, Γκολέ.

Πηγή: new.volleyball.org.cy

The post Νίκησε και… άνοιξε «πόρτα» τετράδας η ΑΕΚ Λάρνακας appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top