ΚΥΠΡΟΣ: Γυναίκες χάθηκαν στο μονοπάτι της φύσης στα Σπήλια - Άμεση κινητοποίηση της Αστυνομίας

ΚΥΠΡΟΣ: Γυναίκες χάθηκαν στο μονοπάτι της φύσης στα Σπήλια - Άμεση κινητοποίηση της Αστυνομίας

Πεζοπορία για δύο γυναίκες που πήγαν εκδρομή στα Σπήλια κατέληξε σε περιπέτεια.

Λίγο πριν τις 5 το απόγευμα του Σαββάτου 19/12 λήφθηκε πληροφορία, ότι δύο γυναίκες έχασαν τον προσανατολισμό τους, ενώ βρίσκονταν για πεζοπορία σε μονοπάτι της φύσης σε περιοχή του χωριού Σπηλιών. 

Άμεσα μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στην περιοχή όπου εντόπισαν τις δύο γυναίκες, τις οποίες μετέφεραν με ασφάλεια στην αφετηρία του μονοπατιού, όπου ήταν σταθμευμένο και το όχημά τους.

Οι δυο γυναίκες ήταν καλά στην υγεία τους και δεν επιθυμούσαν οποιαδήποτε ιατρική βοήθεια και ευχαρίστησαν την Αστυνομία για τη βοήθεια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πολιτική ισότητα ή πολιτική ανατροπή; Τι πραγματικά σηματοδοτεί η επιστροφή Ολγκίν και η ατζέντα του Ερχιουρμάν

Πολιτική ισότητα ή πολιτική ανατροπή; Τι πραγματικά σηματοδοτεί η επιστροφή Ολγκίν και η ατζέντα του Ερχιουρμάν

Η επιστροφή της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν στην Κύπρο, στις 27 Ιανουαρίου έρχεται σε μια περίοδο κατά την οποία το Κυπριακό, δεν βρίσκεται απλώς σε στασιμότητα, αλλά σε μια επικίνδυνη φάση πολιτικής σύγχυσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE