ΚΥΠΡΟΣ: Γυναίκες χάθηκαν στο μονοπάτι της φύσης στα Σπήλια - Άμεση κινητοποίηση της Αστυνομίας

ΚΥΠΡΟΣ: Γυναίκες χάθηκαν στο μονοπάτι της φύσης στα Σπήλια - Άμεση κινητοποίηση της Αστυνομίας

Πεζοπορία για δύο γυναίκες που πήγαν εκδρομή στα Σπήλια κατέληξε σε περιπέτεια.

Λίγο πριν τις 5 το απόγευμα του Σαββάτου 19/12 λήφθηκε πληροφορία, ότι δύο γυναίκες έχασαν τον προσανατολισμό τους, ενώ βρίσκονταν για πεζοπορία σε μονοπάτι της φύσης σε περιοχή του χωριού Σπηλιών. 

Άμεσα μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στην περιοχή όπου εντόπισαν τις δύο γυναίκες, τις οποίες μετέφεραν με ασφάλεια στην αφετηρία του μονοπατιού, όπου ήταν σταθμευμένο και το όχημά τους.

Οι δυο γυναίκες ήταν καλά στην υγεία τους και δεν επιθυμούσαν οποιαδήποτε ιατρική βοήθεια και ευχαρίστησαν την Αστυνομία για τη βοήθεια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Με πολιτική βούληση μπορεί να υπάρξει λύση στο Κυπριακό»

Χριστοδουλίδης: «Με πολιτική βούληση μπορεί να υπάρξει λύση στο Κυπριακό»

Εργαζόμαστε για μια λύση βιώσιμη, λειτουργική, που να διασφαλίζει σε όλους τους νόμιμους κατοίκους της χώρας το δικαίωμα να ζουν, να εργάζονται, να δραστηριοποιούνται και να δημιουργούν, όπου το επιλέξουν, σε συνθήκες ειρήνης, ασφάλειας και ευημερίας, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης στον χαιρετισμό του στην αντικατοχική εκδήλωση των Δήμων, Κοινοτήτων, προσφυγικών Σωματείων και οργανώσεων Κερύνειας, η οποία πραγματοποιήθηκε στον Τύμβο Μακεδονίτισσας.

BEST OF TOTHEMAONLINE