Η αποκάλυψη της Βανδή: «Με βούτηξε η Γαρμπή από το μαλλί - Τι κάνεις εδώ με τον Διονύση;» - ΒΙΝΤΕΟ

Η αποκάλυψη της Βανδή: «Με βούτηξε η Γαρμπή από το μαλλί - Τι κάνεις εδώ με τον Διονύση;» - ΒΙΝΤΕΟ

"Αισθάνομαι ένα χέρι από πίσω, να με τραβά από τα μαλλιά και να μου λέει τι κάνεις εδώ με τον Διονύση;" δήλωσε η Δέσποινα Βανδή για την Καίτη Γαρμπή.

Μία μοναδική μουσική συνεύρεση είχαμε στην σκηνή του J2US κι η Δέσποινα Βανδή δεν δίστασε να κάνει αποκαλύψεις που έχουν να κάνουν με την ίδια και την Καίτη Γαρμπή.

Η Δέσποινα Βανδή με χιούμορ ανέφερε: «Θα πω μια ιστορία ακούστε. Το 1993 η αγαπημένη μας Καίτη είναι στο Ποσειδώνιο και βουλιάζει η Ελλάδα. Εγώ μόλις πρωτοκατέβηκα στην Αθήνα με τον Βασίλη Καρρά και κάνουμε φωνητικά με τον Διονύση Σχοινά στην Καίτη Γαρμπή. Η ίδια είναι μπροστά κι εμείς backstage και κοιτούσαμε από την κουρτίνα για να συντονιστούμε μαζί της ενώ λέγαμε και τα δικά μας. Κι ενώ κοιτούσαμε από εκεί την Καίτη, ξαφνικά δεν την βλέπαμε και λέγανε που είναι. Αισθάνομαι ένα χέρι από πίσω, να με τραβά από τα μαλλιά και να μου λέει τι κάνεις εδώ με τον Διονύση; Άφησε τον κόσμο και ήρθε και με βούτηξε από τα μαλλιά.»

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο παρακάτω βιντεο: 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διπλωματικές πηγές: «Παγώνει» το Κυπριακό για το καλοκαίρι - Χωρίς χρονοδιάγραμμα για Πενταμερή και με την Άγκυρα αμετακίνητη

Διπλωματικές πηγές: «Παγώνει» το Κυπριακό για το καλοκαίρι - Χωρίς χρονοδιάγραμμα για Πενταμερή και με την Άγκυρα αμετακίνητη

Δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα σύγκλησης Πενταμερούς Διάσκεψης για το Κυπριακό και αυτή δεν αναμένεται να συμβεί μέσα στο καλοκαίρι, τονίζουν ελληνικές διπλωματικές πηγές.

BEST OF TOTHEMAONLINE